Electrolux - Purificator de aer - PA91-404GY

Reactioneaza inteligent la mediul caminului tau

Sistemul unic PureSense monitorizeaza continuu calitatea aerului din interior si exterior si ajusteaza automat nivelul de purificare necesar, astfel incat la intoarcerea acasa sa fii intampinat de un aer curat si sanatos.

Electrolux - Purificator de aer - PA91-404GY

Filtrare adaptata conform nevoilor tale

Personalizeaza purificatorul Pure A9 conform nevoilor tale personale si de sezon cu ajutorul filtrelor 360 si a purificarii in 5 trepte. Fiecare filtru este prevazut cu uo eticheta inteligenta, care va tine evidenta utilizarii sale. Chiar daca scoti un anumit filtru si il reinstalezi in sezonul urmator, aceasta va calcula automat durata de utilizare ramasa.

Electrolux - Purificator de aer - PA91-404GY

Monitorizare continua

Indiferent daca esti sau nu acasa, poti monitoriza si optimiza calitatea aerului din casa direct din aplicatie sau poti sa lasi purificatorul Pure A9 sa faca acest lucru automat in locul tau. Poti verifica progresul intr-un interval de timp dat, poti consulta rapoarte inteligente sau poti, pur si simplu, ajusta preferintele. Aplicatia Pure A9 este asistentul ideal pentru un aer de calitate.

Electrolux - Purificator de aer - PA91-404GY

Sistem AirSurround proiectat sa ajunga in toate colturile camerei

Sistemul AirSurround creeaza o miscare in spirala puternica, dar uniforma, care circula si curata aerul in mod eficient si de 3 ori mai rapid decat generatiile anterioare de purificatoare. Pure A9 este recomandat pentru camere de pana la 92m2 (pe baza reglementarilor suedeze privind schimbarile de aer pe ora) sau 37m2 (conform AHAM).

Electrolux - Purificator de aer - PA91-404GY

Discret ca o soapta

Cu un nivel minim de zgomot de doar 17 dB(A)*, purificatorul Pure A9 este atat de discret, incat nu vei observa ca functioneaza. Chiar si la viteza maxima nivelul de zgomot este de doar 46 dB(A)*, mai silentios decat o conversatie la masa de cina. *masurat la 1m distanta in fata aparatului

Specificatii tehnice

Specificatii-cheie
 • Aria de acoperire (m2) - AHAM: 37
 • Arie acoperire: Medie
 • Culoare: Gri
 • Aria de acoperire (m2) - Boverket: 92
 • Tehnologie: 5 trepte de purificare: filtru tip plasa fina, strat antibacterian, filtru True EPA12, filtru de carbune activ si ionizator
 • Senzori: Umiditate, Lumina, PM 1, PM 10, PM 2,5, Temperatura, COV-total
 • Conectivitate: WiFi
Caracteristici
 • Mod automat: Controleaza setarile purificatorului de aer in functie de calitatea aerului.
 • Nivel scazut de zgomot: Nu vei fi deranjat de purificatorul de aer.
 • Conectivitate Wi-Fi: Conecteaza purificatorul la reteaua ta de internet. Compatibil cu banda 2,4 GHz.
 • Senzor umiditate
 • AirSurround: Creeaza o miscare in spirala a aerului puternica, dar subtila a aerului din camera, pentru o circulare si purificare eficiente.
 • Control la distanta cu aplicatia de pe telefon: Controleaza purificatorul de la distanta si monitorizeaza calitatea aerului din locuinta cu ajutorul aplicatiei de pe telefon. Disponibila pentru Android si iOS.
 • Indicator filtru: Indicatorul filtrului te anunta cand este timpul sa schimbi filtrul.
 • Senzor temperatura
 • Senzor COV-total
 • 5 trepte de filtrare: Pentru cea mai buna fitlrare, purificatorul este prevazut cu 5 trepte de filtrare: plasa fina, strat antibacterian, filtru particule ultrafine, carbune activ si ionizator.
 • Filtre speciale, disponibile ca accesorii separate.: Purificatorul Pure A9 poate fi personalizat in functie de nevoile tale speciale. Poti achizitiona separat filtrele de care ai nevoie pentru a le utiliza in functie de ceea ce vrei sa obtii: protectie anti-bacteriana, eliminare mirosuri neplacute, protectie anti-polen sau optimizare completa a calitatii aerului din locuinta.
 • Senzor lumina: Regleaza setarile purificatorului de aer in functie de lumina din camera. Declanseaza modul Sleep.
Performanta
 • Senzori: Umiditate, Lumina, PM 1, PM 10, PM 2,5, Temperatura, COV-total
Alte caracteristici
 • Numar produs (PNC): 950 011 383
 • Aria de acoperire (m2) - AHAM: 37
 • Arie acoperire: Medie
 • Culoare: Gri
 • Aria de acoperire (m2) - Boverket: 92
 • Tehnologie: 5 trepte de purificare: filtru tip plasa fina, strat antibacterian, filtru True EPA12, filtru de carbune activ si ionizator
 • Conectivitate: WiFi
 • Admisie aer: 360°
 • Directie evacuare aer: evacuare Air Surround
 • Filtru inclus: Filtru BREEZE360 - EFDBRZ4
 • Afisaj: Glisor, Butoane tactile
 • Control la distanta: Prin aplicatia mobila

Accesorii optionale

Elimina eficient gazele si mirosurile neplacute. Acest filtru este compatibil cu purificatorul Pu...

Filtrare optima si completa a aerului din locuinta ta. Acest filtru este compatibil cu purificato...

Reduce si neutralizeaza rapid polenul din aerul din interior. Acest filtru este compatibil cu pur...

Recenzii

Opinia ta
Ajuta-ne sa imbunatatim produsele

Opinia ta ne ajuta sa ne imbuntatim produsele, iar pe alti utilizatori sa se decida ce produs se potriveste cu nevoile lor. Incepe recenzia ta acordand o nota folosind stelele.

Scrie o recenzie

Bun venit. Acesta este spatiul tau. Spune-ne parerea ta si vei fi auzit.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conecteaza-te si scrie o recenzie

Acesta va fi afisat alaturi de recenzia ta. Te rugam sa nu-ti folosesti numele complet. In caz contrar, recenzia nu va fi publicata

{{ props.errorNickname }}

Adresa ta de e-mail este necesara pentru a valida recenzia

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul si valoarea aparatului electrocasnic. Daca doresti sa lasi un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugam sa contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate inainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informatii referitoare la acest lucru, te rugam sa citesti Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile

Multumim pentru recenzie

Cauta in casuta ta de email mesajul de verificare.

Recenzii in limbi straine Recenzii traduse

5

Purificator frumos, silențios și eficient

de catre Xavier la 15 iulie 2020 Tradus din franceză

Acest purificator este foarte estetic, partea superioară din țesături gri și mânerele sale frumoase din piele se potrivește bine în orice interior.
Este foarte tăcut, îl uităm complet până în ziua în care facem puțin gătit. Senzorul de mediu îl introduce automat într-o ventilație mai rapidă.
Funcționarea este foarte simplă, trebuie doar să apăsați butonul de pornire pentru ca acesta să funcționeze automat sau manual.
Mai multe informații și setări pot fi găsite din aplicația smartphone / tabletă. Un pic dificil de găsit în magazinul Android și în Apple AppStore, acesta poate fi găsit sub numele de „Electrolux Wellbeing”.
Conectarea la rețeaua Wi-Fi este ușoară și intuitivă. Apoi ecranul afișează informații despre calitatea aerului: PM2.5, PM1, PM10, TVOC, temperatură și umiditate relativă.
Puteți, de asemenea, să o activați și să dezactivați o programare săptămânală
Indicatorul de utilizare a filtrului vă permite să știți când îl puteți schimba (92% după 2 luni de utilizare a aerului ușor poluat).
În concluzie, discret și eficient, garantează un aer mai sănătos.

Precizare privind traducerea

 • Design
  4
 • Functionalitate
  4
 • Calitate
  4
 • Xavier recomanda acest produs

Consideri recenzia utila?

I am error text
5

aer curat pentru o casă sănătoasă

de catre Delphine la 13 iulie 2020 Tradus din franceză

Purificatorul de aer funcționează continuu, cu excepția nopții. Îl putem opri de pe smartphone-ul nostru, care nu este neglijabil, din aplicație putem monitoriza calitatea aerului. În timpul unei petreceri cu clătite și gătit cu cordon bleu, a început să împlinească 9 ani pentru a purifica aerul. În cel mai scurt timp, nu a revenit la viteza inițială, aerul era deja purificat. Designul este foarte plăcut, reîmprospătează și aerul. Puteți seta acest lucru manual sau automat. Din aplicație putem vedea evoluția filtrului.

Precizare privind traducerea

 • Design
  4
 • Functionalitate
  3
 • Calitate
  4
 • Delphine recomanda acest produs

Consideri recenzia utila?

I am error text
4

Design foarte frumos

de catre AJ la 13 iulie 2020 Tradus din franceză

** Recenzii testere **
Cel mai puternic punct al acestui purificator este designul său! Datorită stilului său întunecat, curat și contemporan, se încadrează perfect în interiorul nostru și oamenii îl observă cu greu. De asemenea, este foarte ușor să vă mutați din cameră în cameră, ceea ce este un avantaj real. În ceea ce privește sunetul, zgomotul este destul de scăzut, iar atunci când funcționează la o putere suficient de mică, nici măcar nu îl puteți auzi, ceea ce îi permite să funcționeze noaptea. Puteri mai puternice pot fi auzite, dar în comparație cu produsele de concurență, este mai liniștit. . Banda de lumină care indică calitatea aerului se stinge seara, astfel încât nu există lumină care să poată interfera cu somnul tău. Aerul a fost suflat în sus, ceea ce mi-a permis să așez purificatorul lângă covorul de joacă al bebelușului meu.
Instalarea purificatorului este foarte ușoară, iar conexiunea la aplicație este destul de clară. Purificatorul are două moduri: inteligent și manual. Cu modul inteligent, se va adapta automat la calitatea aerului din cameră, atât timp cât cu modul manual poți alege singur puterea. Totul poate fi setat direct pe dispozitiv sau cu aplicația. Ideea aplicației este foarte bună și permite reglarea dispozitivului de la distanță și să urmărească evoluția calității aerului, a umidității și a temperaturii. Pe de altă parte, am avut o mulțime de probleme cu aplicația, așa că mai sunt o mulțime de erori de eliminat pentru a avea o aplicație bună!
În concluzie, este un produs foarte frumos, dar din moment ce aerul din casa mea este deja foarte bun, se pare că nu am observat cu adevărat o diferență și este dificil să apreciem performanța reală a produsului.

Precizare privind traducerea

 • Design
  5
 • Functionalitate
  3
 • Calitate
  3
 • AJ recomanda acest produs

Consideri recenzia utila?

I am error text
4

Design și tăcut

de catre ManuV la 10 iulie 2020 Tradus din franceză

Am avut recent acest produs și sunt foarte mulțumit de acesta.
Este elegant cu un design care se îmbină cu interiorul dvs. fără probleme.
Este ultra liniștit, care este confortabil atunci când vă aflați în camera tratată.
Acesta vă analizează aerul în cel mai scurt timp. Din partea mea, aerul era de bună calitate, așa că nu am văzut o diferență, dar îmi imaginez cine purifică cel mai bine aerul.
Recomand această achiziție.

Precizare privind traducerea

 • Design
  5
 • Functionalitate
  4
 • Calitate
  4
 • ManuV recomanda acest produs

Consideri recenzia utila?

I am error text

Alte produse

Electrolux - Purificator de aer - PA91-604GY Castigator Red Dot Design Award 2020
Purificator
 • Purificare personalizata a aerului din caminul tau
 • Reactioneaza inteligent la mediul caminului tau
 • Filtrare adaptata conform nevoilor tale
 • Monitorizare continua

Asistenta

Descrie pe scurt problema, pune o intrebare sau spune-ne ce tip de produs detii.

Ai o problema?

Citeste articole relevante si gaseste sfaturi pe pagina noastra de Asistenta pentru a remedia rapid problema.

Garantie

Iti multumim ca ai ales electrocasnicele Electrolux. Aparatul achizitionat beneficiaza de garantie - afla ce presupune aceasta garantie si fii pregatit pentru neprevazut!

Contacteaza-ne

Contacteaza-ne daca ai intrebari legate de aparatul tau electrocasnic. Suntem disponibili pe email sau la telefon.