Detalii produs

Un sac de aspirator special conceput pentru a scăpa de alergenii din locuinţă, ideal pentru persoanele cu sensibilitate ridicată sau pentru utilizare în sezonul alergiilor. Din material sintetic, cu mecanism de blocare a prafului și murdăriei înăuntru, la sfârșitul utilizării. Special conceput pentru a se potrivi oricărui aspirator Electrolux. Pachetul conţine 4 saci.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Saci aspirator - E206S

Saci de aspirator Anti-Allergy

s-bag® Anti-Allergy îţi protejează sănătatea contribuind semnificativ la purificarea aerului din căminul tău, totodată menţinând performanţa ridicată a aspiratorului. Sacul s-bag® Anti-Allergy reduce riscul expunerii la alergeni.

Electrolux - Saci aspirator - E206S

Capacitate mare de filtrare

Sacul s-bag®Anti-Allergy are o capacitate mare de filtrare, ideală pentru praf, polen, acarieni și alergenii de pisică de până la 1 micron (de 15 ori mai mic decat diametrul unui fir de păr). Acest nivel avansat de filtrare este ideal pentru cei care suferă de astm sau alergii.

Electrolux - Saci aspirator - E206S

Powerflow™

Modul special de pliere al sacului de aspirator s-bag® asigura o capacitate mai mare decat capacitatea unui sac de aspirator conventional. Datorita tehnologiei Powerflow™, sacul este mai flexibil si mai usor de fixat in aspirator.

Electrolux - Saci aspirator - E206S

Sistem de etansare optimizat - rezistent si igienic

Sistemul de inchidere a fost regandit complet, pentru rezistenta si etansare sporite. Astfel, sacul s-bag® nu se va sparge si nici nu va curge. Usor de fixat in aspirator, sacul este si igienic, deoarece la indepartarea lui, acesta este inchis etans. Schimbatul sacului de aspirator nu a fost niciodata mai usor!

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone