Detalii produs

Conceput special pentru a menţine aspiratorul în cea mai bună performanţă pentru o durată lungă de utilizare. Filtrul asigură un flux de aer puternic, o putere mare de aspirare și un nivel ridicat de filtrare și reţinere a particulelor de praf. Recomandăm curăţarea regulată a filtrului. Spală filtrul sub jet de apă și lasă-l să se usuce complet înainte de a-l introduce la loc în aspirator.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Maximizează performanţa

Filtrele Electrolux de calitate superioară asigură o putere mare de aspirare și un nivel ridicat de filtrare și reţinere a prafului. Astfel, motorul aspiratorului este protejat de particulele de praf. Pentru a menţine performanţa ridicată a aspiratorului, curăţă regulat filtrul Hygiene E10. Urmează instrucţiunile pentru a îndepărta filtrul și folosește o periuţă pentru a elimina praful de deasupra. Atunci când indicatorul filtrului devine roșu sau filtrul este vizibil murdar, spală filtrul sub jet de apă și lasă-l să se usuce înainte să-l montezi la loc în aspirator.

Filtru lavabil

Acest filtru este lavabil. Pentru a menţine performanţa ridicată a aspiratorului, filtrul trebuie spălat regulat și înlocuit o dată la 6 luni. Acest pachet conţine un singur filtru lavabil.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone