Detalii produs

Cu tehnologie ciclonică inovatoare și design ergonomic, aspiratorul fără sac Animal 600 combină aspirarea de înaltă performanță cu golirea ușoară și rapidă. Include un kit pentru Animale, ideal pentru îndepărtarea părului animalelor de companie de pe tapiţerie și covoare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Aspirator fără sac - EL61A4UG

Golire în doi pași a recipientului

Mecanismul intuitiv și controlat de golire în doi pași a recipientului de praf asigură un nivel minim de praf eliberat înapoi în aerul locuinţei.

Electrolux - Aspirator fără sac - EL61A4UG

Performanţă fără compromisuri* pe tot parcursul aspirării

Tehnologia Cyclonic asigură o performanțţ optimă pe durata aspirării, chiar și atunci când recipientul se umple. Menţine până la 99% din performanţa iniţială, pe măsură ce recipientul se umple. *Conform cu IEC 62885-2 ediţia 1.0: 5.1, 5.7 și 5.9, la putere maximă.

Electrolux - Aspirator fără sac - EL61A4UG

Filtrare a aerului în 6 pași

Sistemul de filtrare în 6 pași captează până la 99,99% din microparticulele de praf de peste 1 micrometru* pentru un aer mai curat la evacuare. *Pe baza testelor interne în conformitate cu standardul european EN60312-1-2017 pentru particule peste 1 micrometru.

Electrolux - Aspirator fără sac - EL61A4UG

Design compact pentru o mai bună depozitare

Designul compact, cu opţiunea de depozitare pe verticală sau orizontală, elimină problemele legate de depozitare, deoarece ocupă mai puţin spaţiu.

Electrolux - Aspirator fără sac - EL61A4UG

Manevrabilitate ușoară

Roţile de mari dimensiuni sunt acoperite cu cauciuc pentru o manevrabilitate sporită și mai multă protecţie pentru suprafeţe în timpul aspirării.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone