Detalii produs

Cu tehnologie ciclonică inovatoare și design ergonomic, aspiratorul fără sac Clean 600 combină performanţa înaltă cu golirea ușoară și rapidă a recipientului.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Golire în doi pași a recipientului

Mecanismul intuitiv și controlat de golire în doi pași a recipientului de praf asigură un nivel minim de praf eliberat înapoi în aerul locuinţei.

Performanţă fără compromisuri* pe tot parcursul aspirării

Tehnologia Cyclonic asigură o performanţă optimă pe toată durata aspirării, chiar și atunci când recipientul se umple.Menţine până la 99% din performanţa iniţială pe măsură ce recipientul se umple, conform IEC 62885-2 ediţia 1.0: 5.1, 5.7 și 5.9, la putere maximă.

O casă mai curată

Sistemul de filtrare HEPA este capabil să filtreze până la 99,99%* din particulele mici de 0,3 microni, dimensiunea prafului fin, a acarienilor și a alergenilor, pentru a oferi un aer mai curat.

*Pe baza testelor externe de filtrare a microparticulelor de praf cu dimensiuni cuprinse între 0,3 și 10 microni conform standardului EN 60312-1 utilizând particule de nisip/praf standard.

Design compact pentru o mai bună depozitare

Designul compact, cu opţiunea de depozitare pe verticală sau orizontală, elimină problemele legate de depozitare, deoarece ocupă mai puţin spaţiu.

Manevrabilitate ușoară

Roţile de mari dimensiuni sunt acoperite cu cauciuc pentru o manevrabilitate sporită și mai multă protecţie pentru suprafeţe în timpul aspirării.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone