Detalii produs

Aspiratorul cu sac din Seria 300 este cel mai compact aspirator al nostru de până acum și cu o performanță excelentă de aspirare a prafului. Cu accesoriile depozitate în mod convenabil în corpul aspiratorului și cu peria DustPro, ai inclus tot ceea ce este necesar pentru podele impecabil de curate.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Eliminare eficientă a prafului de pe toate tipurile de suprafețe

Simplifică-ți rutina de curățenie cu acest aspirator eficient și ușor de utilizat. Noua perie Dust Pro, combinată cu puterea de aspirare impresionantă, asigură o colectare excelentă a prafului și a murdăriei, indiferent de tipul de suprafață.

Aspiră fără întreruperi

Având un design ergonomic prevăzut cu roți mari și o rază de curățare de 7,5 metri, îl poți manevra fără efort pe toate suprafețele și în jurul mobilierului. Acoperă o suprafață mai mare fără a fi nevoie să schimbi priza

O casă mult mai curată

Sistemul de filtrare HEPA foarte performant reține acarieni și până la 99,99%* din particulele de praf fin de până la 1 micron, pentru un aer mai curat în casa ta.

*Pe baza testelor interne de filtrare a microparticulelor de praf cu dimensiuni între 0,3-10 microni conform standardului IEC62885-2:2021, 5.14 utilizând particule de nisip/praf standard.

Este ușor de depozitat iar accesoriile sunt depozitate în corpul lui

Curățenia se face fără probleme cu acest aspirator ușor de utilizat. Dimensiunile sale compacte permit depozitarea chiar și în spații foarte mici, iar cu accesoriile depozitate în corpul aspiratorului veți avea tot ce vă trebuie la îndemână.

O alegere mai responsabilă față de mediu

Acest aspirator și peria principală Dust Pro sunt fabricate cu până la 31% plastic reciclat*.

„*Nu include accesorii suplimentare​ * Precizare legală suplimentară pentru Franța - Aspirator, inclusiv toate accesoriile, realizat din materiale reciclate în proporție de până la 16% din greutatea totală, compuse din plastic reciclat”

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone