.

Spaţiul tău. Sanctuarul tău.

Adu armonia și vitalitatea naturii în casa ta. Aspiratoarele și purificatoarele Electrolux curăţă peste tot și reîmprospătează aerul din locuinţă. Pentru ca tu și familia ta să vă bucuraţi de o casă ca un sanctuar.

Cel mai silentios aspirator din Romania

Combinatia inovatoare dintre motor, sistemul etans si designul periei face ca aspiratorul Pure D8.2 sa fie cel mai silentios aspirator, atat pe suprafete dure, cat si pe covor. In urma testelor institutului SLG din Germania cu privire la calitatea sunetului produs, Pure D8.2 a primti calificativul A - Excelent pe suprafetele dure si pe covor.

Descopera performanta redefinita a aspiratoarelor Pure D8.2 si designul exceptional premiat atat cu iF Design Award, cat si cu Red Dot Award in 2020.

Noul Pure Q9 pentru curatenie fara efort

Pure Q9 este cel mai elegant, accesibil si silentios aspirator vertical fara fir din gama Electrolux. Inspirat de designul interior premium, Pure Q9 a fost proiectat pentru a se incadra perfect in locuinta urbana moderna. Usor si versatil, curatenia nu a fost niciodata atat de simpla. 

Purificatoarele Pure A9

Aerul curat este esenţial pentru o viaţă sănătoasă

Mediul înconjurător este în continuă schimbare și creează noi provocări pentru viaţa de zi cu zi. Pe plan mondial, 9 din 10 oameni nu respiră aer curat, iar aerul din interior tinde să fie mult mai poluat decât cel de la exterior.

Cu funcţia de monitorizare și analiză constantă, filtrare adaptată și conectivitate Wi-Fi, purificatorul Electrolux Pure A9 reprezintă alegerea inteligentă pentru sănătatea ta și a familiei tale.

Aspiratul reimaginat

Pure F9 este un aspirator fara cablu si fara pereche, la fel de performant ca un aspirator traditional. Conceput pentru viata actuala

Un aer mai sanatos, mai curat si mai proaspat

Aerul pe care il respiram este la fel de important pentru corpul nostru ca ceea ce mancam si bem. Produsele Electrolux AirComfort te ajuta sa iti mentii sanatos si revigorat pe parcursul intregii zile si imbunatatesc calitatea somnului tau in timpul noptii.