.

Spatiul tau. Sanctuarul tau.

Adu armonia si vitalitatea naturii in casa ta. Aspiratoarele si purificatoarele Electrolux curata peste tot si reimprospateaza aerul din locuinta. Pentru ca tu si familia ta sa va bucurati de o casa ca un sanctuar.

Cel mai silentios aspirator din Romania

Combinatia inovatoare dintre motor, sistemul etans si designul periei face ca aspiratorul Pure D8.2 sa fie cel mai silentios aspirator, atat pe suprafete dure, cat si pe covor. In urma testelor institutului SLG din Germania cu privire la calitatea sunetului produs, Pure D8.2 a primti calificativul A - Excelent pe suprafetele dure si pe covor.

Descopera performanta redefinita a aspiratoarelor Pure D8.2 si designul exceptional premiat atat cu iF Design Award, cat si cu Red Dot Award in 2020.

Descopera Pure D8.2

Noul Pure Q9 pentru curatenie fara efort

Pure Q9 este cel mai elegant, accesibil si silentios aspirator vertical fara fir din gama Electrolux. Inspirat de designul interior premium, Pure Q9 a fost proiectat pentru a se incadra perfect in locuinta urbana moderna. Usor si versatil, curatenia nu a fost niciodata atat de simpla. 

Descopera gama Pure Q9

Purificatoarele Pure A9

Aerul curat este esential pentru o viata sanatoasa

Mediul inconjurator este in continua schimbare si creeaza noi provocari pentru viata de zi cu zi. Cu functia de monitorizare si analiza constanta, filtrare adaptata si conectivitate Wi-Fi, purificatorul Electrolux Pure A9 reprezinta alegerea inteligenta pentru sanatatea ta si a familiei tale.

Descopera Pure A9

Aspiratul reimaginat

Pure F9 este un aspirator fara cablu si fara pereche, la fel de performant ca un aspirator traditional. Conceput pentru viata actuala

Un aer mai sanatos, mai curat si mai proaspat

Aerul pe care il respiram este la fel de important pentru corpul nostru ca ceea ce mancam si bem. Produsele Electrolux AirComfort te ajuta sa iti mentii sanatos si revigorat pe parcursul intregii zile si imbunatatesc calitatea somnului tau in timpul noptii.