Detalii produs

Tava pentru cuptor Easy2Clean antiaderentă.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Tavă Easy2Clean - deoarece curăţarea ar trebui să fie ușoară

Tava Easy2Clean are un înveliș antiaderent din ceramică pentru ca tu să poţi găti fără hârtie de copt. De asemenea, nu permite grăsimii sau murdăriei să se lipească, așadar nu ai nevoie decât de apă, o lavetă umedă și puţin detergent de vase pentru a păstra tava curată.

Libertatea de a găti așa cum vrei - cu tava Easy2Clean

Tava Easy2Clean are un înveliș ceramic inovator, care îţi oferă libertatea de a prepara deserturi sau somon fără a folosi hârtie de copt sau ulei. Suprafaţa sa distinctă permite alimentelor să alunece ușor de pe tavă în farfurie.

Curăţare fără efort cu ajutorul tăvii Easy2Clean

Datorită învelișului XERADUR 2 de la ILAG®, tava Easy2Clean te scapă de înmuiere, frecare și utilizarea de soluţii de curăţare dure. Pentru a curăţa tava Easy2Clean și a-i reda strălucirea, ai nevoie doar de o lavetă umedă, de apă caldă și detergent de vase.

Electrolux - Tava pentru cuptor - E9OOAF11

Tava Easy2Clean. Un accesoriu pentru gătit sigur, rezistent și netoxic

Tava Easy2Clean este o tavă pentru cuptor netoxică și prietenoasă cu mediul. Învelișul său ceramic nu conţine compuși sintetici PTFE și PFOA, care pot fi nocivi la temperaturi ridicate. Gătește în siguranţă cu tava Easy2Clean.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone