Detalii produs

Kit ELECTROLUX pentru suprapunere uscator, cu raft extensibil, compatibil cu masinile de spalat rufe si uscatoarele cu adancimea de 52-67 cm
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Conceput ţinându-se cont de spaţiu

Cu ajutorul kitului de suprapunere puteţi instala cu ușurinţă uscatorul de rufe deasupra mașinii de spălat. Iar raful glisant va face utilizarea foarte ușoară. Este potrivit pentru toate mașinile de spălat cu încărcare frontală și uscatoarele marca Electrolux, cu o adâncime de la 54 până la 60 cm.

Raft retractabil ușor de folosit

Raftul retractabil, ingenios conceput, oferă un plus de confort. Cu ajutorul lui, încărcarea și descărcarea mașinii de spălat se fac fără efort.

Banda de siguranţă permite depozitarea mașinii în siguranţă

Stabilitatea și siguranţa nu vor reprezenta o problema atunci când folosești banda de siguranţă pentru a depozita mașina de spălat rufe și uscătorul. Depozitarea este fermă și ușor de realizat, făra să fie necesare alte elemente de fixare.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone