Detalii produs

Kit de suprapunere uscător cu adâncime reglabilă 54-60 cm și raft retractabil
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Economisește spațiu cu acest kit de suprapunere

Bucură-te de mai mult spaţiu mulţumită acestui kit de suprapunere. Uscătorul tău de rufe poate fi depozitat în mod adecvat, deasupra mașinii de spălat cu ajutorul benzii de siguranţă. Este potrivit pentru mașini de spălat rufe și uscătoare de rufe cu adâncime între 47 și 60 cm.

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

bucatarie

Alte produse

No Brand - Kit suprapunere - STA8GW3
Kit suprapunere uscator peste masina de spalat rufe fara raft retractabil

Kit de suprapunere uscător cu adâncime reglabilă 47-54 cm

Electrolux - Kit suprapunere - E4YHMKP3
Kit suprapunere cu raft extensibil

Cu ajutorul kitului de suprapunere puteţi instala cu ușurinţă uscatorul de rufe deasupra mașinii de spălat. Iar raful glisant va face utilizarea foarte ușoară. Este potrivit pentru toate mașinile de spălat cu încărcare frontală și uscatoarele marca Electrol...

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri