Detalii produs

Contine forma de coacere aluat cu diametru de 16,5 cm, aparat pentru spiralat legume / fructe și grill cu diametru de 16,5 cm ce include 3 țepușe pentru frigărui
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Un set de expansiune premium cu 6 piese pentru air fryer care vă permite să îmbunătățiți experiența gătitului sănătos la maxim.

Un set de accesorii din 6 piese de înaltă calitate pentru friteuza cu aer cald, care te ajută să-ţi dezvolți și îmbunătăţești abilităţile culinare pentru a găti preparate sănătoase.

Pentru o experienţă culinară deosebită

Setul de accesorii pentru friteuza cu aer, care include o formă pentru copt, un grătar cu ţepuşe și un feliator spiralat, este un ajutor util la coacerea, prepararea la grătar, frigerea, prăjirea și rumenirea preparatelor cu ușurinţă și fără a fi nevoie să cumperi fiecare accesoriu separat

Sigure din punct de vedere alimentar și rezistente la căldură

Accesoriile sunt confecţionate din materiale sigure din punct de vedere alimentar, fără BPA, rezistente la temperaturi de până la 300°C, durabile și sigure pentru sănătate.

Ușor de curăţat și de întreţinut

Forma de copt, grătarul și ţepușele din oţel inoxidabil de înaltă calitate te ajută să gătești fără efort și fără grija curăţării lor. Forma de copt este acoperită cu un strat antiaderent, care împiedică lipirea preparatelor.

Conținut

Formă de coacere aluat cu diametrul de 16,5 cm. Aparat pentru spiralat legume / fructe. Grill cu diametrul de 16,5 cm ce include 3 țepușe pentru frigărui.

Compatibilitate

Majoritatea friteuzelor cu aer cald de peste 3 litri

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone