Detalii produs

SteamBake îți permite să obții acasă preparate la nivel profesionist. Umiditatea îi permite aluatului să crească complet, creând un interior moale, cu o crustă crocantă.
* Acest model de aragaz nu are în dotare cablul de alimentare. Acesta trebuie instalat de către un electrician autorizat. Dimensionarea cablului se face în funcţie de tipul reţelei de alimentare și de distanţa până la locul de conectare la reţea. Recomandăm consultarea manualului de utilizare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

SteamBake pentru preparate coapte delicioase

SteamBake îți permite să creezi acasă preparate la nivel profesionist. Umiditatea îi permite aluatului să crească complet, creând un interior moale, în timp ce căldura uscată creează cu o crustă crocantă bogată, lucioasă.

Mâncare crocantă, mai sănătoasă, cu AirFry

Savurează cartofi prăjiţi sau legume la cuptor cu mai puţin ulei, folosind funcţia AirFry a aragazului tău împreună cu tava specială. Tava specială permite aerului fierbinte să circule permanent prin cuptor pentru cruste crocante de fiecare dată.

Gătire pe mai multe niveluri. Gătește mai multe preparate în același timp

Cu gătirea pe mai multe niveluri, inelul de încălzire suplimentar asigură gătirea uniformă a preparatelor tale, chiar și atunci când ai două tăvi în cuptor în același timp.

Electrolux - Aragaz electric - LKR564201K

Un cuptor care se curăța singur pentru ca tu să nu fi nevoit să o faci

Funcția de curățare catalitică ajută la prevenirea depunerilor de grăsime și murdărie în aragazul independent. Tehnologia de auto-curățare se activează automat atunci când temperatura cuptorului atinge 250°C. Astfel, curățarea reziduurilor se face fără efort.

Setări precise cu afișajul LED al timer-ului

Poți urmări foarte ușor preparatele cu ajutorul afișajului LED al timer-ului. Poți seta cu ușurință duratele de gătire exacte și să-ți monitorizezi preparatele în timpul gătirii. Îți oferă controlul total asupra cuptorului pentru a-ți dezlănțui creativitatea culinară. 

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone