Detalii produs

Plita noastră cu inducție FlexiBridge® 800 cu eXTractor îți dă ocazia să-ți dezvolți ideile de design. Extractorul nu trebuie să stea deasupra plitei, eliberând spațiu și permițându-ți să îți proiectezi bucătăria după cum dorești, fără restricții.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Kitchen Design Freedom - eliberează spațiu fără restricții

Eliberează spațiu și dă frâu ideilor tale de design cu Kitchen Design Freedom. Instalează plita extractoare oriunde vrei, deoarece aceasta înlocuiește necesitatea unei hote suspendate deasupra spațiului tău de gătit. Mai multă libertate la tine în bucătărie.

FlexiBridge® dublu pentru flexibilitate maximă atunci când gătești

FlexiBridge® dublu oferă două zone de gătit pe 4 segmente, conectând până la 4 zone pentru flexibilitate maximă. Acum poți găti cu oale și tigăi de diferite dimensiuni, deoarece fiecare parte este adaptabilă nevoilor tale.

Curăță aerul din bucătărie în mod silențios cu Breeze

Funcția Breeze reîmprospătează aerul din bucătăria ta cu un nivel redus de zgomot când ai terminat de gătit. Acum te poți relaxa sau poți avea invitați într-un mediu plăcut, fără fum, după masă.

Filtrul 2 în 1 pentru un aer mai proaspăt în bucătărie

Filtrul 2 în 1 include atât un filtru de cărbune, cât și unul de grăsime pentru a menține aerul din bucătărie proaspăt. Filtrul detașabil poate fi ușor curățat în mașina de spălat vase și regenerat în cuptor pentru utilizare prelungită.

Obține mai mult de la aparatele tale – Aplicația My Electrolux Kitchen

Aplicația My Electrolux Kitchen îți trimite notificări atunci când este nevoie de întreținere, cu sfaturi și caracteristici utile, o funcție de telecomandă și te ajută să prelungești viața aparatelor tale. Conectează-te pentru a profita la maximum de aparatele tale.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone