Detalii produs

Arzătoarele rapide Speed Burner pe gaz sunt un mod rapid și eficient de a găti. Spre deosebire de plitele convenționale pe gaz, arzătoarele rapide Speed Burner utilizează cu 20% mai puțină energie. În plus, direcționează cu precizie flacăra pentru a încălzi baza cratițelor și tigăilor, pentru a putea găti mai rapid mâncarea.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Wok puternic pentru o aromă mai intensă

Intensifică aroma preparatelor cu arzătorul puternic Wok. Acesta asigură niveluri ridicate de căldură perfecte pentru prăjirea rapidă a creveților sau călirea sosurilor pentru a pregăti un curry delicios. Creează arome delicioase cu căldura puternică a arzătorului nostru.

Aspect profesional cu suporturile din fontă pentru vasele de gătit

Oferă plitei tale un finisaj profesional cu suporturile noastre din fontă pentru vasele de gătit. Aceste suporturi robuste oferă o bază stabilă pentru gătit. Datorită materialului lor durabil, vor rezista ani de zile.

Electrolux - Plită pe gaz - EGS6436K

Siguranță fără niciun compromis

Plita noastră cu gaz este prevăzută cu o funcție automată de siguranță, care oprește alimentarea cu gaz dacă flacăra se stinge în mod accidental.

Cu o singură mână, controlează aprinderea prin apăsare și rotire pentru toate zonele

Pornește această extraordinară plită cu gaz într-un mod rapid și ușor. Trebuie doar să activezi arzătorul prin rotirea și apăsarea delicată a butonului pentru a aprinde flacăra.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone