Detalii produs

Bucură-te de gătit în siguranță folosind plita noastră pe gaz StepPower 600. Poți regla nivelul flăcării de la 1 la 9. Și pentru că nu este nevoie să te apleci pentru a vedea ce se întâmplă, este ușor să prepari masa perfectă.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Plită pe gaz - KGS64562SX

Gătește liniștit(ă) cu StepPower

Gestionează cu exactitate flacăra plitei cu ajutorul comenzilor StepPower, selectând un nivel al intensităţii flăcării de la 1 la 9. Astfel, alegi puterea adecvată fără a fi nevoit să te apleci pentru a verifica.

Electrolux - Plită pe gaz - KGS64562SX

Arzător rapid Speed Burner pentru gătit rapid

Arzătoarele rapide Speed Burner pe gaz sunt un mod rapid și eficient de a găti. Spre deosebire de plitele convenționale pe gaz, arzătoarele rapide Speed Burner utilizează cu 20% mai puțină energie. În plus, direcționează cu precizie flacăra pentru a încălzi baza cratițelor și tigăilor, pentru a putea găti mai rapid mâncarea.

Wok puternic pentru o aromă mai intensă

Intensifică aroma preparatelor cu arzătorul puternic Wok. Acesta asigură niveluri ridicate de căldură perfecte pentru prăjirea rapidă a creveților sau călirea sosurilor pentru a pregăti un curry delicios. Creează arome delicioase cu căldura puternică a arzătorului nostru.

Electrolux - Plită pe gaz - KGS64562SX

Aspect profesional cu suporturile din fontă pentru vasele de gătit

Oferă plitei tale un finisaj profesional cu suporturile noastre din fontă pentru vasele de gătit. Aceste suporturi robuste oferă o bază stabilă pentru gătit. Datorită materialului lor durabil, vor rezista ani de zile.

Electrolux - Plită pe gaz - KGS64562SX

Siguranță fără niciun compromis

Plita noastră cu gaz este prevăzută cu o funcție automată de siguranță, care oprește alimentarea cu gaz dacă flacăra se stinge în mod accidental.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone