Detalii produs

Gătește cu plăcere folosind plita pe gaz PRO 700 StepPower. Alege nivelul potrivit pe o scară de la 1 la 9, în funcţie de ce ai nevoie pe moment. Astfel, poţi găti preparate gustoase fără să te mai apleci pentru a verifica intensitatea flăcării.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Plită pe gaz - KGU64361X

Gătește liniștit(ă) cu StepPower

Gestionează cu exactitate flacăra plitei cu ajutorul comenzilor StepPower, selectând un nivel al intensităţii flăcării de la 1 la 9. Astfel, alegi puterea adecvată fără a fi nevoit să te apleci pentru a verifica.

SpeedBurner pentru gătire rapidă

Arzătoarele SpeedBurner reprezintă modul rapid și eficient de a găti. Spre deosebire de plitele pe gaz convenţionale, aceste arzătoare direcţionează flacăra către baza vaselor de gătit. Astfel, economisești până la 20% din energie, iar mâncarea este gătită uniform. Perfect pentru fierbere rapidă sau lentă, frigere sau prăjire.

Electrolux - Plită pe gaz - KGU64361X

Arzător puternic pentru arome intense

Intensifică aroma preparatelor cu arzătorul Wok. Acesta asigură niveluri ridicate de căldură, ideale pentru frigerea creveţilor în puţin ulei sau pentru gătitul curry-urilor apetisante. Creează arome delicioase cu ajutorul căldurii intense a arzătorului pentru Wok.

Electrolux - Plită pe gaz - KGU64361X

Suport din fontă rezistent

Suportul din fontă oferă un finisaj profesional și asigură o bază stabilă pentru gătit. Datorită materialului durabil, suporturile vor ţine mulţi ani.

Electrolux - Plită pe gaz - KGU64361X

Aprindere automată prin apăsare și rotire

Începe să gătești rapid și ușor cu aprinderea automată a plitei. Pentru a activa plita, apasă și rotește butonul, iar arzătoarele se vor aprinde. Rapid și sigur, pentru a te putea concentra pe crearea unor preparate delicioase.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone