Detalii produs

Gătește cu plăcere folosind plita pe gaz PRO 700 StepPower. Alege nivelul potrivit pe o scară de la 1 la 9, în funcţie de ce ai nevoie pe moment. Astfel, poţi găti preparate gustoase fără să te mai apleci pentru a verifica intensitatea flăcării.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Gătește liniștit(ă) cu StepPower

Gestionează cu exactitate flacăra plitei cu ajutorul comenzilor StepPower, selectând un nivel al intensităţii flăcării de la 1 la 9. Astfel, alegi puterea adecvată fără a fi nevoit să te apleci pentru a verifica.

SpeedBurner pentru gătire rapidă

Arzătoarele SpeedBurner reprezintă modul rapid și eficient de a găti. Spre deosebire de plitele pe gaz convenţionale, aceste arzătoare direcţionează flacăra către baza vaselor de gătit. Astfel, economisești până la 20% din energie, iar mâncarea este gătită uniform. Perfect pentru fierbere rapidă sau lentă, frigere sau prăjire.

Arzător puternic pentru arome intense

Intensifică aroma preparatelor cu arzătorul Wok. Acesta asigură niveluri ridicate de căldură, ideale pentru frigerea creveţilor în puţin ulei sau pentru gătitul curry-urilor apetisante. Creează arome delicioase cu ajutorul căldurii intense a arzătorului pentru Wok.

Suport din fontă rezistent

Suportul din fontă oferă un finisaj profesional și asigură o bază stabilă pentru gătit. Datorită materialului durabil, suporturile vor ţine mulţi ani.

Aprindere automată prin apăsare și rotire

Începe să gătești rapid și ușor cu aprinderea automată a plitei. Pentru a activa plita, apasă și rotește butonul, iar arzătoarele se vor aprinde. Rapid și sigur, pentru a te putea concentra pe crearea unor preparate delicioase.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone