Detalii produs

Senzorii de gătit Sense Boil & Fry știu în mod intuitiv să ajusteze căldura pentru a evita ca mâncarea să dea în foc. Senzorii mențin tigaia la temperatura perfectă pentru rezultate perfecte și economie de energie, indiferent ce gătești
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Sense Boil & Fry – asistentul tău personal în bucătărie

Senzorii de gătit Sense Boil & Fry funcționează ca asistentul ideal în bucătărie. Plita se ajustează în mod intuitiv pentru a evita ca mâncarea să dea în foc sau să se ardă - pentru rezultate impecabile, indiferent ce gătești.

Flexibilitate completă cu comenzi individuale pentru 4 zone

Comenzile individuale pentru zone îți oferă control complet atunci când gătești preparatul favorit. Navighează cu ușurință diferitele setări - de la activarea opțiunii de blocare acces copii și setarea timer-ului până la utilizarea funcției PowerBoost pentru a găti rapid preparatul dorit.

Funcția Bridge - pentru o experiență de gătit mai flexibilă

Funcția Bridge combină în mod convenabil două zone pentru a crea o suprafață de gătit mai mare. Este ideală pentru cratițe și tigăi de dimensiuni mari sau pentru grătarul plancha, permițând gătirea cu o distribuție uniformă a căldurii pe întreaga suprafață.

Hob²Hood® – pentru aer proaspăt în bucătărie, fără efort

Funcția Hob²Hood® menține întotdeauna un aer proaspăt în bucătărie pentru a te concentra pe gătit. Conectează automat plita la hotă și ajustează viteza ventilatorului în funcție de ceea ce gătești. Pentru o experiență de gătire mai intuitivă.

Gătește mai rapid cu PowerBoost

Funcția PowerBoost oferă o temperatură ridicată atunci când trebuie să încălzești rapid cratițele și tigăile. Este perfectă pentru fierberea cartofilor, rumenirea cărnii sau alte preparate care necesită o încălzire rapidă.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone