Detalii produs

Cooling 360° are un sistem avansat de circulare a aerului. Aerul rece este circulat peste tot la interior prin orificiile de ventilație bine distribuite. Cu un perete posterior premium din oțel inoxidabil, se răcește mai repede după deschiderea ușii. Textura fiecărui ingredient este protejată. Pentru o aromă desăvârșită de fiecare dată.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Textura alimentelor este menținută. Complet. Cooling 360°

Circulație completă a aerului cu frigiderul Cooling 360°. Orificiile distribuite optim asigură răcirea completă la interior. Peretele posterior din inox, cu un plus de design și funcționalitate, reface rapid temperatura după deschiderea ușii. Produsele rămân proaspete păstrându-și aromele naturale

GreenZone+ ajută la protejarea fructelor și legumelor

GreenZone+ este compartimentul ideal pentru legume. Elimină excesul de umiditate, păstrând în același timp cantitatea potrivită de umiditate pentru legumele tale. Păstrează fructele și legumele sănătoase.

TwinTech® No Frost - alimentele sunt menţinute suculente și proaspete

Nu vei mai fi nevoie să decongelezi vreodată congelatorul datorită tehnologiei TwinTech® No Frost. Sistemul său dublu de răcire menţine alimentele cu 60% mai proaspete faţă de frigiderele cu un singur vaporizator*, deoarece aerul uscat din congelator nu ajunge în frigider.

Întotdeauna sub control. Cu aplicația Electrolux

Gestionează-ți frigiderul de pe dispozitivul smart. Primești notificări dacă ușa este deschisă și sfaturi de întreținere pentru a-ți menține frigiderul în stare optimă de funcționare. Află unde și cum să depozitezi produsele alimentare pentru a proteja calitatea acestora.

Mezeluri și brânzeturi proaspete cu sertarul Extra Chill

Menţine calitatea, gustul și prospeţimea mezelurilor și brânzeturilor cu ajutorul sertarului Extra Chill. Acesta asigură o temperatură mai joasă decât în restul frigiderului și o circulație optimă a aerului rece.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone