Detalii produs

Sertarul mașinii de spălat vase MaxiFlex 700 îţi permite să-ţi încerci creativitatea și să folosești toate ustensilele din bucătărie. De la seturi de tacâmuri la ustensile voluminoase, poţi personaliza distribuţia lor pentru ca toate să încapă.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - EEM48200IX

Toate tacâmurile, spălate într-un singur ciclu cu MaxiFlex

Sertarul MaxiFlex este conceput pentru a primi tacâmuri și ustensile de aproape toate formele și dimensiunile. Indiferent dacă sunt mari sau cu forme neobișnuite, separatoarele personalizabile și sertarul adânc facilitează încărcarea cu ușurință.

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - EEM48200IX

Acoperire completă cu SatelliteClean

Vasele vor fi spălate perfect cu SatelliteClean, având performanţe de până la trei ori mai bune decât standardul. Datorită braţului cu rotaţie dublă și a schimbărilor permanente ale unghiului de pulverizare, chiar și articolele voluminoase sunt complet spălate.

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - EEM48200IX

Elimină bacteriile de pe vase cu funcţia ExtraHygiene

Funcţia ExtraHygiene asgură un nivel maxim de curăţenie. Funcţia activează o fază puternică de igienizare prin clătire, care ridică temperatura mașinii de spălat vase la 69°C. Acest lucru asigură eliminarea majorităţii bacteriilor de pe vase.

*Testat extern pentru Micrococcus luteus și bacteriofagul MS2 de către Swissatest Testmaterialien AG în 2021 (Raport de testare nr. 20212029).

Reglează înălţimea coșului QuickLift pentru a ajunge ușor la vase

Indiferent dacă încarci sau descarci vasele, o poţi face într-un mod confortabil cu ajutorul coșului QuickLift. Chiar și atunci când coșul este încărcat complet cu articole voluminoase, sistemul QuickLift permite reglarea înălţimii pentru a ajunge ușor la vase.

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - EEM48200IX

Uscare de trei ori mai eficientă cu AirDry

Noua tehnologie AirDry folosește fluxul natural de aer pentru a finaliza uscarea, având performanţe de până la trei ori mai bune comparativ cu sistemele cu ușă închisă. Ușa se deschide cu 10 cm spre finalul programului, lăsând aerul să circule pentru rezultate excepţionale la uscare.

Accesorii recomandate

Recenzii

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

5

Foarte multumita

de către CristinaC la 31 decembrie 2021

Pe langa uscatorul de haine este cel mai util electrocasnic din casă. Spala impecabil, începând de la pahare pana la tigai sau oale. Capacitatea de incarcare este mare ceea ce este practic si economic. Nu reusesti sa o umpli zilnic si chiar daca raman vase cu urme de mancare uscata pe ele le spala impecabil. Recomand golirea sertarului de jos prima data pt ca picura apa din bratul superior la manevrarea acestuia. La final se deschide singura si mai continua procesul de uscare. Eu o folosesc cel mai des pe programul eco, mi se pare cel mai potrivit ca si temperatura a apei avand in vedere ca întotdeauna spal mixt(sticla, portelan, oale/tigai). L am folosit si cel auto si sunt multumita si de acesta. Nu am folosit programul destinat excusiv articolelor din sticla pt ca nu o sa reusesc niciodata sa adun o masina de pahare😁. Desi am dus o munca lunga de cercetare cu ce masina sa aleg nu regret deloc aceasta alegere. O folosesc deja de 5 luni si nu m a dezamagit nici macar odata. Consumul electric este insesizabil iar cel la apa este mult mai scazut fata de spalarea manuala. Pe langa ca te scuteste de munca, vase intinse la scurs etc consuma mai putin decat ai fi consumat la spalarea manuala. Ce ai vrea mai mult de atat!? O recomand cu incredere!!! Merita nota 10!

 • Design
  4
 • Funcții
  3
 • Calitate
  3
 • CristinaC recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text

Recenzii in limbi străine Recenzii traduse

4

Silențios și calitate pentru spălat vase

de către Zoran la 23 decembrie 2021 Tradus din slovenă

Funcționare liniștită, coș spațios-xxl și naștere foarte bine spălată.

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  4
 • Calitate
  5
 • Zoran recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text
5

Per total, îmi place

de către Szx2 la 09 decembrie 2021 Tradus din maghiară

După 3 reparații în 12 ani, am schimbat producătorul și am ales Electrolux pentru inovații inovatoare, o garanție de 10 ani pentru motorul invertorului și o reparație de 8 ani la preț fix.
Îmi place foarte mult pârghia de apă satelită cu două niveluri la cel mai jos nivel, a treia pârghie de apă deasupra sertarului de tacâmuri de sus, iar rândul din mijloc are o reglare ușoară a înălțimii. Această mașină este mai silentioasă decât cea anterioară și se spală bine. Programul de 30 de minute este bun, dar nu are uscare, așa că vasele rămân umede.
Nu-mi place alocarea știfturilor celor două sertare de jos: pe dispozitivul meu anterior, cele două rânduri de farfurii de pe raftul de jos paralele cu ușa erau mai ușor de stivuit decât rândul complet paralel cu această ușă și cele două rânduri perpendiculare pe ea, chiar dacă ar putea fi pliate. Există puține vârfuri în rândul din mijloc, așa că farfuriile mici nu pot fi împachetate corespunzător acolo. Mâna alunecă ușor din mânerul îngropat al ușii (doamnele cu unghii lungi pot merge după o manichiură ulterior).

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  4
 • Calitate
  5
 • Szx2 recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text
4

.

de către Zsolt la 12 octombrie 2021 Tradus din maghiară

Ne-a depășit așteptările în toate. Suntem foarte multumiti.
Un negativ... puțin tare..

Precizare privind traducerea

Această recenzie a fost preluată de la un produs similar sau de pe un site Electrolux în altă limbă.

 • Design
  5
 • Funcții
  5
 • Calitate
  4
 • Zsolt recomandă acest produs

Consideri recenzia utilă?

I am error text

Alte produse

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - ESI5545LOX 10 ani garanţie pentru Motorul Inverter
Mașină de spălat vase încorporabilă AirDry 60 cm 13 seturi Inverter clasă D

Mașină de spălat vase parţial încorporabilă inteligentă, care optimizează consumul de apă și energie în funcție de dimensiunea încărcăturii și nivelul de murdărie al vaselor.

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - ESI8550ROX 10 ani garanţie pentru Motorul Inverter
Mașină de spălat vase încorporabilă SatelliteClean 60 cm 15 seturi Inverter clasă D

Datorită braţului pulverizator, fiecare articol din încărcătură este curăţat eficient. Distribuţia inovatoare a apei asigură o spălare eficientă, inclusiv pentru cele mai murdare sau înghesuite încărcături. Fără urme de murdărie sau de apă. Aspect impecabil...

Electrolux - Masina de spalat vase incorporabila - ESI5550LOX 10 ani garanţie pentru Motorul Inverter
Mașină de spălat vase încorporabilă AirDry 60 cm 13 seturi Inverter clasă D

Funcţia Time Manager permite reducerea duratei ciclului de spălare cu până la jumătate. Vasele tale vor fi gata de a fi folosite oricând vei avea nevoie de ele. O opţiune ideală pentru evenimentele cu musafiri.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri