Detalii produs

Adu aromele bogate și texturile catifelate ale cafelelor barista în confortul propriei case cu aparatul de cafea manual Explore 6. Descoperă secretul unei arome excepționale la tine acasă, în orice moment.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Control precis pentru un gust perfect cu tehnologia Thermo Block

Cu tehnologia Thermo Block, ai parte de un control precis al temperaturii și un proces de preparare rapid. Rezultatul este o cafea cu gust perfect, de fiecare dată.

Descoperă mai multe posibilități de preparare cu setul de filtre

Setul de filtre te ajută să explorezi posibilitățile de preparare. Acesta include un filtru 2-în-1, precum și o inserție compatibilă cu capsulele E.S.E. Sunt perfecte pentru a regla cu ușurință intensitatea sau aparatul și a obține o ceașcă de cafea perfectă.

Auto-Shot Volume Control pentru espresso-ul perfect

Cu Auto-Shot Volume Control, poți personaliza volumul fiecărei doze de espresso în funcție de ceașca sau paharul tău. Control precis absolut cu o simplă apăsare a unui buton.

Curățarea este simplă, datorită tăvii de scurgere detașabile

După prepararea espresso-ului perfect, curățarea este incredibil de ușoară, datorită tăvii de scurgere detașabile. Dacă scoți tava, poți introduce în aparat cești cu o înălțime de până la 12 cm.

Obține o cafea de calitate barista cu sistemul de spumare a laptelui de dimensiune standard.

Bucură-te de o cafea de calitate barista perfectă cu sistemul de spumare a laptelui de dimensiune standard. Acesta spumează cu putere laptele până se creează o spumă catifelată și fină, ideală pentru cappuccino și nu numai.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone