Detalii produs

Prăjește cu aer cald, gătește la abur sau folosește ambele funcții simultan. Cu friteuza cu aer cald din Seria 800 Steam, doar imaginația ta stabilește limitele. Acum poți găti preparate delicioase și sănătoase ce sunt crocante la exterior și suculente la interior, perfecte pentru toată lumea.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Prăjește alimente cu 90% mai puțină grăsime și cu 50% mai puține calorii.*

Friteuza cu aer cald 800 Steam oferă o modalitate mai sănătoasă de a te bucura de mâncărurile preferate. Aerul cald este circulat pentru a încălzi ingredientele din toate unghiurile, pentru a obține cruste crocante.

*În comparație cu prăjirea cartofilor prăjiți în ulei. Analiză efectuată de un laborator acreditat (ISO/CEI 17025:2017).

Mese mai sănătoase cu funcția de gătire la abur

Gătește preparatele favorite cu funcția de gătire la abur încorporată pentru a preveni uscarea alimentelor și pierderea substanțelor nutritive. Umple rezervorul de apă de 1,1 litri și gătește totul la abur, fără efort; de la pește la legume și găluște preparate perfect.

Înlătură incertitudinea cu funcțiile de gătire presetate

Friteuza cu aer cald din Seria 800 Steam este prevăzută cu mai multe moduri de gătire presetate care simplifică prăjirea, gătitul la abur, coacerea și deshidratarea alimentelor tale favorite. Rețetele presetate ajustează automat timpul și temperatura dar le poți ajusta și manual, în funcție de preferințe.

Ușor de curățat și lavabile în mașina de spălat vase

Coșul pentru alimente are un strat anti-aderent ce permite o curățare simplă și rapidă după gătire. Poți spăla componentele detașabile manual sau în mașina de spălat vase.

Avertizare practică pentru amestecarea ingredientelor în timpul gătirii

Funcția de avertizare pentru amestecare te informează când trebuie să amesteci mâncarea pentru ca aceasta să fie gătită uniform și perfect de crocantă. Se activează automat la jumătatea procesului de gătit, așadar nu trebuie să-ți faci griji cu privire la setarea unei alarme.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone