Detalii produs

Planifică-ți propria călătorie culinară cu încredere. Robotul de bucătărie 700 face ca experimentarea să pară ușoară. Bate, amestecă și frământă cu o vizibilitate și un control perfect al procesului.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Bolul potrivit pentru fiecare rețetă

Două boluri generoase de 6 L și 4 L îți permit să alegi dimensiunea potrivită pentru aluatul tău. Folosește bolul de 6 L pentru a face cu până la 30%* mai multe chifle. Sau folosește ambele boluri unul după altul pentru diferite rețete.

*În comparație cu robotul de bucătărie Electrolux (E5KM1-4BPT/HA-3481E), conform testului intern (2022)

Amestecare cu până la 20% mai rapidă a aluatului

Mișcarea de tip planetar și motorul puternic de 1200W îți oferă certitudinea că toate ingredientele sunt bine încorporate, având parte astfel de o amestecare mai rapidă a aluatului și obținerea unei texturi mai uniforme și mai fine cu până la 20%**.

**În comparație cu robotul de bucătărie Electrolux (E5KM1-4BPT/HA-3481E), conform testului intern (2022)

Experimentare fără efort cu ustensile și accesorii versatile

O gamă largă de ustensile și accesorii îți permite să experimentezi fără efort. Gama include un cârlig pentru frământarea aluaturilor, un tel pentru glazuri și bezea, un tel SoftEdgeBeater cu spatulă de silicon integrată și multe altele.

PerfectRiseLid™ pentru o etanșare perfectă

PerfectRiseLid™ este ideal pentru dospirea aluaturilor. Acesta permite circulația unei cantități optime de aer, ceea ce asigură umiditatea potrivită pentru creșterea aluatului și împiedică uscarea suprafeței acestuia. Rezultatul: cozonaci delicioși, în fiecare zi.

Supraveghează procesul de amestecare: lumina cu LED oferă vizibilitate completă

Acest robot are încorporată o lumină LED, astfel încât să poți monitoriza cu ușurință progresul proceselor de amestecare și frământare, chiar dacă iluminarea bucătăriei tale nu este ideală.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone