Detalii produs

Planifică-ți propria călătorie culinară cu încredere. Robotul de bucătărie Kitchen Assistent din seria Explore 6 face experimentarea să pară ușoară. Bate, amestecă și frământă aluaturi sau creme cu diferite consistențe cu o vizibilitate și un control perfect al procesului.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Bolul potrivit pentru fiecare rețetă

Două boluri generoase de 6L și 4L, din inox, îți permit să alegi volumul potrivit pentru orice rețetă. Folosește bolul de 6L pentru a obține cu până la 30%* mai multă pâine sau mai mulți cozonaci. Sau folosește ambele boluri, pentru diferite etape ale rețetei.

*În comparație cu robotul de bucătărie Electrolux (E5KM1-4BPT/HA-3481E), conform testului intern (2022)

Amestecare cu până la 20% mai rapidă a aluatului

Mișcarea de tip planetar și motorul puternic de 1200W îți oferă certitudinea că toate ingredientele sunt bine încorporate, având parte astfel de o amestecare mai rapidă a aluatului și obținerea unei texturi mai uniforme și mai fine cu până la 20%**.

**În comparație cu robotul de bucătărie Electrolux (E5KM1-4BPT/HA-3481E), conform testului intern (2022)

Experimentare fără efort cu ustensile și accesorii versatile

Setul de livrare include un cârlig solid pentru frământarea aluaturilor grele, un tel pentru frișcă și albușuri de ou, o paletă pentru aluaturi ușoare și o paletă cu spatulă de silicon integrată, perfectă pentru a colecta cremele de pe interiorul bolurilor.

PerfectRiseLid™ pentru o etanșare perfectă

PerfectRiseLid™ este ideal pentru dospirea aluaturilor. Acesta permite circulația unei cantități optime de aer, ceea ce asigură umiditatea potrivită pentru creșterea aluatului și împiedică uscarea suprafeței acestuia. Rezultatul: cozonaci delicioși, în fiecare zi.

Supraveghează procesul de amestecare: lumina cu LED oferă vizibilitate completă

Acest robot are încorporată o lumină LED, astfel încât să poți monitoriza cu ușurință progresul proceselor de amestecare și frământare, chiar dacă iluminarea bucătăriei tale nu este ideală.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone