Detalii produs

Mixare mai bună cu ajutorul tehnologiei unice TruFlow și a designului special al lamelor și al piciorului de mixare. Mixerul vertical Create 5 îţi oferă putere, confort și flexibilitate. Un ajutor esenţial în orice bucătărie.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Mixer vertical - E5HB1-6SS

Mixare ideală cu tehnologia TruFlow

Designul unic al piciorului de mixare permite mixarea eficientă a ingredientelor, iar lamele optimizate asigură performanţe sporite și preparate delicioase, mixate perfect.

Electrolux - Mixer vertical - E5HB1-6SS

Confort și siguranţă

Mânerul este special conceput pentru o prindere stabilă și sigură, fără a compromite confortul.

Electrolux - Mixer vertical - E5HB1-6SS

Set de accesorii versatile

Smoothie-uri, salsa, guacamole sau ceapă tocată. Multifuncţionalitatea îţi oferă multe posibilităţi. Acest mixer vertical include un tel, un pahar gradat și un mini tocător, ca accesorii.

Motor de 1000 W

Ideal pentru supe și smoothie-uri, motorul puternic de 1000 W permite o procesare mai fină și mai omogenă.

Electrolux - Mixer vertical - E5HB1-6SS

Viteză variabilă și funcţie Turbo

Poti utiliza mixerul vertical cu o singura mana, datorita vitezei variabile fara trepte predefinite Viteza variabila este controlata printr-un comutator usor de glisat. Pentru intensitate sporita, functia Turbo adauga un plus de putere.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri