Detalii produs

Prepară zilnic smoothie-ul preferat sau zdrobește gheaţă rapid cu ajutorul designului optimizat al lamelor TruFlow® și puterii robuste, pentru rezultate delicioase și textură omogenă.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Mixare optimă cu lamele TruFlow®

Cele patru lame TruFlow® din oţel inoxidabil sunt special concepute pentru a crea un efect puternic de vârtej, care asigură o mixare mai eficientă și rezultate mai sănătoase.

Motor puternic de 800W

Motorul puternic face faţă cu brio atât la reţetele delicate, cât și la zdrobirea gheţii – pentru preparate omogene și mai fine.

Viteze multiple și funcţie Pulse

Obţine cele mai bune rezultate cu fiecare reţetă încercată alegând puterea optimă dintre cele 5 viteze variabile și funcţia Pulse – performanţă și rezultate pe care te poţi baza de fiecare dată.

Capacitate generoasă de 1,5 litri

Cu ajutorul cănii de 1,5 litri din sticlă, poţi prepara smoothie-uri delicioase și deserturi sănătoase pentru întreaga familie sau poţi prepara cantităţi mai mari pentru a le congela și a le savura mai târziu.

Curăţare ușoară în mașina de spălat vase

Atât cana, cât și lamele din oţel inoxidabil pot fi curăţate fără efort în mașina de spălat vase. Lamele sunt ușor de detașat, pentru o curățare mult mai ușoară și economie de timp.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone