Detalii produs

Gata de purtat în câteva secunde, hainele tale sunt netezite rapid și ușor. Aparatul de călcat vertical cu abur Refine 600 este portabil și compact, fiind ușor de ţinut în mână atunci când ţinuta ta are nevoie să fie reîmprospătată.

Beneficii

Electrolux - Aparat de călcat vertical cu abur - E6HS1-2EG

Nu ai nevoie de o masă de călcat

Aparatul de călcat vertical cu abur Refine 600 îţi permite să netezești cutele hainelor direct pe umeraș. Încălzindu-se în doar 20 de secunde, acesta oferă un flux constant de abur cu putere suficientă pentru a împrospăta și scoate cutele din orice ţinută.

Electrolux - Aparat de călcat vertical cu abur - E6HS1-2EG

Împrospătează articolele de îmbrăcăminte și elimină până la 99,9%* dintre bacterii.

Nu ai timp să speli ţinuta preferată? Aparatul de călcat vertical cu abur Refine 600 nu doar netezește articolele de îmbrăcăminte, ci le și împrospătează. Aburul pătrunde în fibrele ţesăturii și elimină până la 99,9%* dintre bacterii.

*Testul a fost realizat în mai 2020 de SGS conform standardului chinez QB/T 5200-2017 pentru aparatele de călcat verticale cu abur pentru tipurile de bacterii Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) și Candida albicans (CICC® 1965™) cu un tratament cu abur de 3 minute la o temperatură de peste 140°C.

Electrolux - Aparat de călcat vertical cu abur - E6HS1-2EG

Rezervor de apă detașabil.

Pentru o utilizare cât mai intuitivă, aparatul de călcat vertical cu abur Refine 600 este prevăzut cu un rezervor de apă detașabil. Ceea ce înseamnă că trebuie doar să îl scoți, să mergi la cel mai apropiat robinet pentru a-l umple cu apă, după care să îl introduci la loc.

Electrolux - Aparat de călcat vertical cu abur - E6HS1-2EG

Nicio suprafață nu este prea îndepărtată.

Priza de curent este prea departe sau trebuie să ajungi la suprafețe aflate la înălțime, cum ar fi perdelele? Având o lungime a cablului de 3 metri, pentru aparatul de călcat vertical cu abur Refine 600 nu există nicio suprafață inaccesibilă.

Electrolux - Aparat de călcat vertical cu abur - E6HS1-2EG

Accesorii incluse

Fiecare aparat de călcat vertical cu abur Refine 600 este dotat cu o perie cu design special care permite ca aburul să penetreze ţesăturile mai groase, cum este denimul. În plus, o mănușă de protecție protejează mâna de aburul fierbinte.

* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone