Detalii produs

Masa de călcat ajută la netezirea cutelor de pe haine. Încorporată și ajustabilă – atât în poziție orizontală, cât și verticală – masa de călcat asigură o îngrijire mai bună a hainelor tale.

Beneficii

CALCĂ CU ABUR CU UȘURINȚĂ CU AJUTORUL PERIEI ȘI TĂLPII FLEXIBILE

Călcarea cu abur a hainelor nu este nicio problemă cu peria durabilă și talpa Glissium™. Designul rezistent la zgârieturi ce alunecă ușor asigură o utilizare confortabilă pentru o călcare cu abur optimă.

ELIMINĂ 99,99% DINTRE BACTERIILE DIN HAINE CU AJUTORUL ABURULUI*

Mai mult decât netezirea cutelor, aburul poate reîmprospăta și curăța hainele prin eliminarea a până la 99,99% dintre bacterii în 1 min. Acum poți aștepta mai mult înainte de a spăla – și protejezi și îmbrăcămintea și mediul în același timp – prin tratarea hainelor cu abur.

*Test realizat de SGS pe baza standardului chinezesc pentru aparate de călcat cu abur QB/T 5200-2017 în noiembrie 2021 pentru bacteriile de tip Escherichia coli (CICC® 10389™), Staphylococcus aureus subsp. aureus (ATCC® 6538™) și Candida albicans (CICC® 1965™) într-un minut de tratare cu abur la temperatura de peste 95°C.

ȘASE SETĂRI DE ABUR ASIGURĂ O ÎNGRIJIRE ȚINTITĂ ȘI PRECISĂ A HAINELOR

Indiferent de material, hainele tale vor fi întotdeauna tratate adecvat cu ajutorul celor șase setări de abur și funcția Eco. De la bumbac la sintetice, poți alege sensibilitatea adecvată pentru fiecare articol de îmbrăcăminte pentru o tratare cu abur delicată și precisă.

CALCĂ CU ABUR PENTRU MAI MULT TIMP CU UN REZERVOR DE APĂ MAI MARE

Calcă cu abur pentru mai mult timp cu rezervorul nostru de apă mai mare. Capacitatea de 2,5 L asigură un timp de călcare cu abur mai mare și o reumplere ușoară. Complet detașabil, este mult mai ușor de folosit decât un rezervor fix.

* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone