Detalii produs

Stația de călcat cu abur Renew 800 oferă îngrijire adecvată pentru eliminarea cutelor. Atinge panoul frontal pentru a activa programele personalizate – combinația perfectă de abur cu presiune mare și căldură pentru orice material. Fabricat din plastic reciclat și ambalaj sustenabil pentru a reduce amprenta de carbon.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

PrecisionCareTM – îngrijire inteligentă a hainelor

Pur și simplu atinge panoul frontal pentru a activa combinația perfectă de abur cu presiune mare și căldură pentru a elimina rapid chiar și cele mai dificile cute.

Talpă rezistentă la zgârieturi RESILIUM™ SKI 264

Talpa aurie RESILIUM™ Ski 264 e rezistentă la zgârieturi și concepută pentru a aluneca ușor pe orice material. Orificiile suplimentare pentru abur oferă performanță precisă și călcare mai rapidă. Cutele nu-ți vor mai da bătăi de cap niciodată.

Lumină de ghidare

Lumina inteligentă indică dacă fierul este gata de utilizare și continuă să lumineze materialul, oferindu-ți o experiență cât mai eficientă și simplă posibil. Nu rata nicio cută.

Abur cu presiune mare

Calcă-ți toate hainele cu rezultate perfecte de fiecare dată. Cu o presiune a aburului de 7,5 bari și jeturi de abur puternice de 460 g, cutele dificile dispar instantaneu.

Rezervor mare de apă

Rezervor mare de apă de 1,2 litri pentru a putea călca mai multe haine cu o singură umplere Calcă pentru mai mult timp și petrece mai puțin timp completând cu apă.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone