Detalii produs

Masina de spalat rufe cu uscator incorporabila, capacitate de spalare 8 kg + 4 kg de uscare, clase energetice B spalare/D spalare+uscare, motor Inverter cu Magnet Permanent, tehnologii SensiCare+SteamCare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Funcția cu abur economisește peste 40 de litri de apă*

Mașina de spălat rufe cu uscător 3-in-1 Electrolux PerfectCare 700 încorporabilă simplifică spălatul rufelor prin programele de spălare, uscare și împrospătare cu abur. Funcția cu abur utilizează cu 96% mai puțină apă* și este mai delicată decât spălarea, ajutând hainele să reziste mai mult timp.

* Test intern cu o încărcătură de 1 kg utilizând programul de împrospătare cu abur comparativ cu programul pentru rufe delicate.

Improspătează hainele și neutralizează mirosurile* cu ajutorul programului cu abur.

Bucură-te de senzația de proaspăt spălat cu un consum de apă mult mai redus.Improspătând hainele cu abur, poți neutraliza mirosurile* și reduce cutele în numai 25 de minute. Pentru un plus de prospețime, adaugă parfumul nostru FreshScent atunci folosesti programul cu abur.

* Testul confirmat dintr-o sursa externa demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu cu abur.

Sistemul DualCare: Îngrijire personalizata pentru rufele delicate si mai ales a celor din lână.

Sistemul DualCare adaptează spălarea și uscarea la diferitele tipuri de tesaturi. Ciclurile de uscare și spălare a lânii au fost certificate de compania Woolmark pentru spălarea și uscarea chiar și a articolelor din lân care se spală manual.

SISTEMUL SENSICARE AJUSTEAZĂ DURATA CICLULUI, ECONOMISIND ENERGIE ȘI APĂ

Indiferent dacă încărcătura de rufe este mare sau mică, tehnologia SensiCare ajustează automat durata de uscare și spălare la greutatea încărcăturii, economisind energie și apă. Pentru o îngrijire mai eficientă a hainelor și o utilizare mai sustenabilă a resurselor.

Programul MIXCARE 69' curata eficient rufele la 30C in numai 69 min.

Programul MixCare ajustează consumul de energie și durata de uscare conform greutății încărcăturii în timpul spălării zilnice a încărcăturilor mixte. Spală hainele la 30°C în doar 69 de minute. Alege MixLoad pentru performanță optimă și haine spălate eficient.

Bucură-te in liniște de mașina silențioasă pentru spălat rufe cu uscător.

Mașina noastră de spălat rufe cu uscător silențioasă încorporabilă a fost concepută pentru a funcționa în liniște în spatele unei uși. Acest lucru înseamnă că poți rula un ciclu fără a perturba liniștea casei sau alte activități.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone