Detalii produs

Maşină de spălat rufe cu uscător Electrolux seria PerfectCare900 cu pompa de caldura, Capacitate de spalare+uscare 10 + 6 kg , 1600 rpm, clase energie A/C, conectivitate Wi-Fi, motor Inverter cu MagnetPermanent; display BigLED; sistem DualCare + Sensicare+ SteamCare. TimeManager. WoolmarkBlue W&D.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Garderoba ta. Spălată, uscată și gata de purtat

Cu mașina de spălat rufe cu uscător PerfectCare 900 poţi spăla și usca liniștit(ă) hainele preferate, indiferent de materialul din care sunt făcute, chiar dacă este vorba de mătase sau puf. Sistemul DelicateCare cu pompă de căldură reduce temperatura și adaptează mișcările tamburului la orice tip de ţesătură. Chiar și articolele din măatase ies cu până la 50% mai puţine cute.

Hainele din mătase ies cu până la 50% cu mai puţine cute*

Sistemul DelicateCare reglează temperatura și mișcarea în funcţie de ţesătură, pentru a asigura tipul corect de îngrijire. Calitatea hainelor este păstrată.

*În comparaţie cu uscarea naturală.

Haine împrospătate cu abur

Programul SteamCare reîmprospătează hainele cu ajutorul aburului, reducând cutele și minimizând nevoia de a le mai călca. Astfel, hainele își păstrează mai mult timp forma ș senzaţia plăcută la atingere. În plus, sistemul FreshScent combină parfumul cu aburul delicat pentru a împrospăta hainele uscate între spălări.

Îngrijire excepțională a hainelor la un clic distanță direct de pe smartphone

Cu aplicația MyElectrolux poți controla de la distanță direct de pe smartphone electrocasnicele tale pentru îngrijirea hainelor. Funcția Care Advisor te ajută să ai grijă de hainele tale în mod optim. Iar cu MyFavourites, îți poți salva setările dorite pentru hainele pe care le porți cel mai des.

Electrolux - Masina de spalat rufe cu uscator - EW9W161BC

Îngrijire personalizată într-un timp mai scurt

Sistemul SensiCare cântărește fiecare încărcătură și adaptează automat ciclul pentru ca hainele să fie spălate într-un timp optimizat, prevenind spălarea excesivă și asigurând un consum redus de apă și energie.

Spălarea și uscarea, adaptată la garderoba ta

Mașina de spălat rufe cu uscător PerfectCare 900 adaptează temperatura și mișcările tamburului la hainele tale. De la bumbac mixt la sintetice și chiar mătase, modul intuitiv de selectare a programului oferă o opţiune de uscare pentru toate programele de spălare. În plus, ai posibilitatea de a spăla și usca o încărcătură de 3 kg în doar 3 ore.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone