Detalii produs

Masina de spalat rufe PerfectCare800 Incorporabila, Capacitate 8 kg, 1400 rpm, clasa energie A, Conectivitate Wi-Fi prin aplicatia MyElectrolux Care, motor Inverter cu MagnetPermanent, display LED mediu, sistem UltraCare+SteamCare+ SensiCare + FreshScent.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Delicat cu hainele, delicat cu mediul înconjurător

Mașina de spălat rufe încorporabilă PerfectCare 800 cu sistem UltraCare folosește o tehnologie unică de pre-amestecare pentru a activa detergentul. Acest lucru ajută la curățarea hainelor la temperaturi mai scăzute, folosind mai puțină energie, astfel încât hainele tale să dureze mai mult timp.

Cu UltraWash la 30ºC economisești până la 30% energie comparativ cu un program pentru bumbac la 40ºC.

Programul UltraWash oferă o performanță de curățare remarcabilă chiar și la 30ºC, în mai puțin de o oră, datorită tehnologiei noastre de pre-amestecare. De asemenea, economisești până la 30% energie în comparație cu un program de 40ºC pentru bumbac. Delicat cu hainele - și cu mediul înconjurător.

Îngrijire excepțională a hainelor la un clic distanță direct de pe smartphone

Cu aplicația MyElectrolux poți controla de la distanță direct de pe smartphone electrocasnicele tale pentru îngrijirea hainelor. Funcția Care Advisor te ajută să ai grijă de hainele tale în mod optim. MyFavourites salvează setările pentru hainele pe care le porți des.

Reîmprospătează hainele și neutralizează mirosurile* cu programul FreshScent

Bucură-te de senzația de proaspăt spălat cu un consum de apă mult redus. Prin reîmprospătarea cu abur a hainelor, poți neutraliza mirosurile* și reduce cutele în 25 de minute. Pentru și mai multă prospețime, adaugă parfumul nostru pentru reîmprospătare cu abur la programul FreshScent.

* Testul extern demonstrează neutralizarea mirosului de fum de țigară la utilizarea unui ciclu FreshScent.

Economisește până la 30%* din timp, apă și energie cu SensiCare

Sistemul SensiCare adaptează setările fiecărui program la dimensiunea încărcăturii. Senzorii inteligenți reduc timpul, apa și energia utilizate cu până la 30%* pentru o spălare eficientă - fără uzura inutilă a hainelor tale.

*Test intern pentru durată, consum de apă și energie al unui ciclu pentru bumbac la 30°C optimizat cu SensiCare, pentru o încărcătură de 1 kg față de încărcătura maximă.

Beneficiază de un cămin liniștit cu mașina noastră de spălat rufe silențioasă.

Mașina noastră de spălat rufe încorporabilă silențioasă este proiectată pentru a funcționa în liniște în spatele ușii unui dulap. Acest lucru înseamnă că poți rula un ciclu, menținând în același timp liniștea și un mediu odihnitor pentru toate celelalte activități.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone