Descopera

Masini de spalat vase intuitive

Tehnologiile masinilor de spalat vase Electrolux

Elimina necunoscutele din spalatul vaselor

QuickSelect asigura setari optime pentru fiecare ciclu de spalat vase. Cu o singura miscare a cursorului selectezi durata de timp dorita, iar masina se ocupa de restul setarilor. Pentru eficienta maxima, poti controla consumul de resurse cu ajutorul ecometrului. Daca speli pahare delicate sau vase foarte murdare, poti adauga optiuni extra la nevoie.

Elimina efortul de la incarcare si descarcare

Tehnologia unica ComfortLift® te ajuta sa nu te mai apleci pentru a incarca sau descarca masina de spalat vase. Cu o strangere usoara a manerului, raftul inferior se ridica usor spre tine. O premiera mondiala, o solutie conceputa special pentru confortul tau.

Cum functioneaza ComfortLift®?

 • pasul 1 mecanism comfortlift electrolux
  1
  Ridica spre tine cosul inferior

  Cosul inferior poate fi ridicat cu usurinta pana la o inaltime confortabila.

 • pasul e mecanism comfortlift electrolux
  2
  Deblocheaza raftul

  Dupa ce ai terminat de incarcat sau descarcat, deblocheaza raftul inferior strangand usor manerul. 

 • pasul 3 mecanism comfortlift electrolux
  3
  Raftul revine la pozitia initiala

  Dupa ce este deblocat, raftul revine singur la pozitia initiala, fara ca tu sa te mai apleci.

Fara urme de apa

Tehnologia AirDry deschide automat usa masinii de spalat vase in ultima parte a programului. Un mod natural de a obtine performanta maxima la uscare, in timp ce urmele de apa sunt reduse, iar costurile privind energia scad.

Grija desavarsita pentru pahare delicate

Spala cu incredere cele mai delicate articole de vesela cu o masina de spalat vase Electrolux. Alege un model cu programul special Glass Care 45°, care spala sticlaria la o temperatura mai joasa, reducand riscul socului termic. In plus, SoftSpikes protejeaza paharele de zgarieturi, iar SoftGrips le tine in loc, in siguranta. Suportul suplimentar de pe raftul inferior asigura aceeasi protectie chiar si pentru cele mai inalte pahare.

Performanta de 3x mai buna

Vasele sunt spalate perfect cu SatelliteClean®, avand performante de pana la 3x mai bune decat standardul. Datorita bratului cu rotatie dubla si a schimbarilor permanente ale unghiului de pulverizare, chiar si articolele voluminoase sau foarte murdare sunt spalate in profunzime.

Toate ustensilele au locul lor

Nu conteaza daca retetele tale preferate necesita ustensile speciale sau voluminoase. Sertarul MaxiFlex are o adancime sporita, astfel ca telurile, spatulele si polonicele pot incapea cu usurinta. Sertarul este prevazut si cu suporturi speciale pentru cutite si cu simboluri ajutatoare pentru ustensile si tacamuri, pentru o descarcare organizata si rapida. Iar partitiile ajustabile te ajuta sa-ti configurezi sertarul la fiecare ciclu de spalare, in functie de nevoie. 

sertar maxiflex cu ustensile si tacamuri organizate

Fara ajustari costisitoare de mobilier

Instalarea PerfectFit cu balamale glisante permite integrarea cu usurinta a masinii de spalat vase in orice bucatarie. Acestea se adapteaza oricarei usi sau plinte. Partea frontala poate fi ajustata cu usurinta in sus sau in jos cu pana 5 mm pentru o potrivire perfecta.

Avantajele masinilor de spalat vase Electrolux

 • masina de spalat vase electrolux silentioasa
  Programe silentioase

  Solutia ideala pentru bucatariile tip "open space"

 • masina de spalat vase electrolux
  Eficienta energetica

  Masinile de spalat Electrolux au clase de eficienta energetica de pana la A+++.

 • time manager
  Time Manager

  Functia Time Manager permite injumatatirea duratei ciclului - ideala atunci cand ai musafiri.

 • autoflex masina de spalat vase electrolux
  Program AutoFlex

  Programul AutoFlex optimizeaza consumul de apa si energie prin ajustarea lor si a temperaturii la nivelul de murdarie si dimensiunea incarcaturii.

 • lumina interioara masina de spalat vase electrolux
  Lumina interioara

  O caracteristica specifica anumitor modele, lumina interioara este utila la incarcat si descarcat.

 • time beam masina de spalat vase electrolux
  TimeBeam®

  TimeBeam® proiecteaza informatiile esentiale pe podeaua de sub masina pentru a fi mereu informat despre starea programului.

Noua gama intuitiva

 • masina de spalat vase incarcata deschisa
  Plite cu inductie

  Gateste ca un adevarat expert culinar cu o plita cu inductie cu senzor de gatire. Descopera cat de rapide, sigure si usor de montat sunt plitele cu inductie Electrolux.

 • somon gatit la abur in cuptor electrolux
  Cuptoare incorporabile

  Cu ajutorul aburului vei redescoperi gustul exceptional al preparatelor tale preferate, iar Gatirea Asistata iti va asigura rezultatele dorite de fiecare data.

 • cratita pe plita cu inductie care comunica cu hota
  Hote

  Hotele inteligente reactioneaza in functie de setarile plitei si improspateaza eficient si discret aerul din bucatarie, pentru ca tu sa poti lua masa in liniste.

 • cos pentru pahare masina de spalat vase electrolux
  Accesorii si consumabile

  Foloseste accesoriile si consumabilele Electrolux concepute special pentru mentinerea in stare optima a masinilor de spalat vase.