Descoperiti

Masini de spalat vase

ComfortLift

Atenta cu vasele tale, atenta cu tine. Masina de spalat vase ComfortLift ridica raftul de jos la o inaltime mai convenabila.

Descopera ComfortLift in actiune

Masina de spalat vase ComfortLift este o inovatie, accesul la vase fiind extrem de comod. Mecanismul unic care permite raftului de jos sa se ridice inspre utilizator ajuta atat la incarcarea, cat si la descarcarea masinii. Descopera functia de ridicare, cele trei sertare si aspectul elegant al masinii de spalat vase ComfortLift.

 • 1
  Brat satelit cu pulverizator

  Designul unic al bratului cu pulverizator asigura o spalare si o clatire eficiente de fiecare data. Acum, colturile greu de accesat nu mai sunt o problema.

 • 2
  Functia TimeBeam®

  Statusul programului de spalare si timpul ramas pana la finalizarea acestuia sunt proiectate elegant pe podea.

 • 3
  ComfortRails

  Amortizoarele speciale pemit cosurilor din masina de spalat vase sa culiseze inapoi la locul lor. Delicate, silentioase si atente cu vasele dumneavostra.

Spune "adio" urmelor de apa

Noua tehnologie AirDry de la Electrolux deschide automat masina de spalat vase in ultima parte a programului. Un mod natural de a obtine performanta maxima la uscare, in timp ce urmele de apa sunt reduse, iar costurile privind energia scad. De acum, vasele dumneavoastra vor fi uscate (si fara urme) atunci cand le scoateti din masina. 

Pe maini sigure

SoftSpikes® si SoftGrips fixeaza cu delicatete paharele. Totul, in timp ce programul special GlassCare 45° le spala la o temperatura redusa. Clatirea are loc la 60°, dupa care temperatura scade treptat. Astfel, paharele dumneavoastra sunt protejate impotriva crapaturilor si zgarieturilor.

Gata cu spalatul paharelor de mana

Pentru paharele cu adevarat speciale, care au nevoie de o ingrijire deosebita, Electrolux a dezvoltat GlassBasket, un cos de pahare premiat. Economisiti timp si obtineti rezultate exceptionale prin incarcarea usoara si fixarea sigura a pana la 8 dintre cele mai delicate pahare ale dumneavoastra.

Design premiat

Masinile de spalat vase incorporabile ComfortLift® combina designul premiat cu tehnologia de ultima ora. Mecanismul unic si inovator care permite raftului de jos sa se ridice inspre utilizator a primit prestigioasa distinctie iF Design Award.

Gasiti cea mai potrivita masina de spalat vase pentru dumneavoastra