Detalii produs

Protejează-ți familia împotriva bacteriilor și virusurilor
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Protecţie activă împotriva virusurilor*

Filtrele CARE Ultimate protect prezintă o combinaţie unică de materiale testate pentru a neutraliza 99,9% din virusurile captate care se răspândesc pe calea aerului*, împiedicându-le să pătrundă din nou în aerul din casa ta.

*Testat pentru virusul gripal A H1N1 (A/PR/8/34) aplicând standardul ISO 18184-2019

Protecţie anti-bacteriană. Protejează-ţi familia împotriva oaspeţilor nedoriţi

Protecția împotriva bacteriilor care se răspândesc pe calea aerului este esențială pentru crearea unui mediu domestic mai sănătos. Filtru Ultimate protect CARE include un agent antibacterian care neutralizează enzimele bacteriilor la nivel celular, eliminând până la 99,9% din bacteriile răspândite pe calea aerului, din casă, și care previne dezvoltarea ulterioară a bacteriilor.

*Testat pentru bacteriile E. coli și Staphylococcus aureus pe baza unui test extern în 2020 conform standardului chinez GB 21551.2-2010 Anexa B.

Protecţie activă împortriva polenului

Captează și neutralizează particulele de polen din aer, ajutând la minimizarea riscului de reacţii alergice.

Filtrare excepţională a particulelor fine

Filtrele CARE Ultimate protect dispun de tehnologie avansată de filtrare, care oferă o filtrare de 99,97% a substanțelor iritante având dimensiuni până la 0,3µm, contribuind la asigurarea unei prezenţe minime a alergenilor care se răspândesc pe calea aerului în casa ta.

Filtre inteligente

Fiecare filtru este echipat cu o etichetă inteligentă care măsoară expunerea la particule fine și durata de funcţionare rămasă a filtrului. Aplicaţia va indica când este timpul să înlocuiești filtrul.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone