Detalii produs

Conceput special pentru a completa stilul personal, purificatorul Electrolux Well A5/A7 poate fi un element de design aparte în locuinţa ta.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Decor Kits - EKITW1

Decor kit pentru un design armonios

Fiind conceput special pentru a integra armonios purificatorul în stilul locuinţei tale, fiecare Decor Kit include o husă din material premium, o pereche de picioare din lemn și un mâner. Astfel, purificatorul Well A5/A7 poate fi un element de design aparte în propria casă.

Electrolux - Decor Kits - EKITW1

Husă din material textil premium reciclat

Fabricat 100% din sticle PET reciclate, acest poliester frumos texturat de la KVADRAT a fost selectat pentru a personaliza orice purificator Well A5 sau A7, transformându-l într-un adevărat element de design în locuinţa ta.

Electrolux - Decor Kits - EKITW1

Mâner din piele poliuretanică

Purificatorul Well A5/A7 poate fi transportat cu ușurinţă din cameră, în cameră, cu ajutorul mânerului elegant, fabricat din piele poliuretanică și 100% fără produse de origine animală.

Electrolux - Decor Kits - EKITW1

Picioare din lemn de stejar închis

Picioare din lemn de stejar, cu finisaj neted mat închis, care afișează textura naturală a lemnului, pentru un design elegant, inspirat din natură. Fabricat din lemn durabil și de înaltă calitate, provenit din silvicultură responsabilă, certificată FSC.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone