Detalii produs

Conceput special pentru a completa stilul personal, purificatorul Electrolux Well A5/A7 poate fi un element de design aparte în locuinţa ta.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Decor kit pentru un design armonios

Fiind conceput special pentru a integra armonios purificatorul în stilul locuinţei tale, fiecare Decor Kit include o husă din material premium, o pereche de picioare din lemn și un mâner. Astfel, purificatorul Well A5/A7 poate fi un element de design aparte în propria casă.

Husă din material textil premium reciclat

Fabricat 100% din sticle PET reciclate, acest poliester frumos texturat de la KVADRAT a fost selectat pentru a personaliza orice purificator Well A5 sau A7, transformându-l într-un adevărat element de design în locuinţa ta.

Mâner din piele poliuretanică

Purificatorul Well A5/A7 poate fi transportat cu ușurinţă din cameră, în cameră, cu ajutorul mânerului elegant, fabricat din piele poliuretanică și 100% fără produse de origine animală.

Picioare clasice din lemn de frasin

Picioare din lemn de frasin, cu finisaj neted mat, care afișează textura naturală a lemnului, pentru un design elegant, inspirat din natură. Fabricat din lemn durabil și de înaltă calitate, provenit din silvicultură responsabilă, certificată FSC.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone