Detalii produs

Purificatorul de aer compact Pure 500 Mono îți permite monitorizarea calității aerului din casă, de oriunde te-ai afla. Sistemul special de evacuare creează o mișcare in spirală pentru distribuția uniformă a aerului purificat, în întreaga încăpere.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Bucură-te de un aer mai curat cu sistemul de filtrare HEPA

Filtrarea HEPA reduce expunerea la praful din casa, parul de animale si polen. Filtrarea anti-bacteriană / anti-virală în 4 etape, cu pre-filtru și cărbune activ, poate filtra până la 99,5% din particulele din aer (praf, polen, părul animalelor de companie), cu dimensiuni de pana la 0,3 microni (μm).

Informații despre calitatea aerului din locuință, întotdeauna la îndemână

Programele inteligente, controlul vocal și informațiile personalizate te ajută să obții fară efort informatiilie doritede la purificatorul de aer, indiferent unde te afli.

Curăță aerul din cameră în doar 10 minute*

Sistemul special de evacuare creează o mișcare in spirală care permite filtrarea aerului dintr-o cameră de 10 m2 în doar 10 minute*

*Măsurat la cea mai mică viteză a ventilatorului, la 1 m în fața aparatului

Captează și neutralizează eficient virusurile și bacteriile

Captează și neutralizează până la 99,99% din bacteriile / 99% din virusurile* din aer pentru a te menține pe tine și familia ta mai sănătoși.

*Testat pe Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Klebsiella pneumoniae și Serratia marcescens în conformitate cu standardele GB 21551.2-2010 Anexa B în 2021 și virusul gripal A H1N1: A/PR/8/34 (ATCC VR – 1469) Celula gazdă: MDCK la ISO 18184: 2019 (E)

Silențios și intuitiv - Curăță aerul în timp ce dormi

Dormi mai liniștit. Cu un nivel de zgomot de numai 20db* în modul silențios, poți lăsa purificatorul de aer să funcționeze în timp ce dormi!

*Măsurat la cea mai mică viteză a ventilatorului, la 1 m în fața aparatului

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone