Detalii produs

Noul purificator compact și intuitiv Flow A3 oferă confortul unui aer mai curat în camerele mai mici din locuinţă.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Purificator de aer - FA31-201GY

Răspunde la nevoile tale

Flow A3 răspunde la schimbările de calitate a aerului și reglează automat turaţia ventilatorului pentru o purificare eficientă, astfel încât să te bucuri mai mult de timpul liber.

Electrolux - Purificator de aer - FA31-201GY

Filtrare eficientă și profundă

Flow A3 este prevăzut cu un filtru în mai multe trepte care captează microparticulele de praf (PM 1, PM 2,5, PM 10) mirosurile (cum ar fi acetaldehida) și substanţele nocive prezente în aer (cum ar fi formaldehida), și te anunţă în 2 trepte de alertă când este necesară înlocuirea filtrului.* *durata estimată de utilizare a filtrului este de până la 12 luni, în funcţie de calitatea aerului

Electrolux - Purificator de aer - FA31-201GY

Distribuţie uniformă a aerului

Evacuarea în spirală creează un vortex care distribuie aerul curat uniform în cameră, fără să deranjeze. Acoperire de până la 40 mp** (pe baza reglementărilor suedeze privind schimbările de aer pe oră) sau 16mp (conform AHAM)

Electrolux - Purificator de aer - FA31-201GY

Silenţios și eficient

Conceput pentru a fi folosit în camerele mai mici, Flow A3 are un nivel minim de zgomot de doar 26 dB(A)*** atunci când este folosit în Modul Somn. Chiar și la turaţie maximă, nivelul zgomotului este la 50 dB(A)***, comparabil cu nivelul unei conversaţii la cină într-un restaurant. ***măsurat la 1 m în faţa produsului

Electrolux - Purificator de aer - FA31-201GY

Intuitiv și accesibil

Purificatorul compact Flow A3 încape fără probleme în spaţiile înguste, în timp ce interfaţa sa tactilă intuitivă ușurează reglarea funcţiilor pentru a oferi o experienţă confortabilă de purificare a aerului.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone