Detalii produs

Bucură-te de un aer mai curat în locuinţă cu prima gamă de purificatoare de aer Electrolux pe mai multe niveluri, concepute să funcţioneze atât pe podea, cât și montate pe perete pentru economie de spaţiu. Husele textile pentru panoul frontal de la Kvadrat(1), permit o personalizare elegantă.
1. Accesorii personalizate, vândute separat
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Purificator de aer - WA71-305DG

Design elegant și discret

Cu un design deosebit și diverse huse textile, Well A7 este conceput pentru a se integra în ambientul căminului tău. Nivelul acustic de 23 dB(A)(2) este similar celui unei ploi ușoare și este conceput pentru a nu perturba ambianţa locuinţei tale.

2. Nivel acustic la viteza minimă a ventilatorului; măsurat la 1 metru în fața aparatului.

Electrolux - Purificator de aer - WA71-305DG

Ușor, portabil și adaptabil

Amplasează purificatorul portabil Well A7 în orice cameră este nevoie de el. Poate fi transportat cu o singură mână, iar husele textile(3) permit personalizarea aspectului pentru a se potrivi esteticii camerei. Așază-l pe cele două picioare astfel încât să poată sta într-o poziţie înclinată pe podea sau prinde-l de perete pentru a avea mai mult spaţiu disponibil pe podea.

3. Accesorii personalizate, vândute separat

Electrolux - Purificator de aer - WA71-305DG

Purificare performantă a aerului în cinci trepte

Sistemul de purificare a aerului în cinci trepte permite captarea a până la 99,97% din particulele cu dimensiuni de până la 0,3 micrometri (μm)(4).

4. Bazat pe testul cu aerosoli de clorură de sodiu (NaCI) efectuat de un organism de testare extern în 2020, potrivit standardului STP0014 Rev 09, în conformitate cu reglementările 21CFR ale FDA GMP din SUA, părţile 210, 211 și 820.

Electrolux - Purificator de aer - WA71-305DG

Flux de aer de 360 de grade

Sistemul fluxului de aer al purificatorului Well A7 asigură o admisie de aer de 360 de grade - acoperind marginile panoului frontal - un ventilator 3D și o filtrare a aerului în cinci trepte.

5. Bazat pe teste interne conform standardului ANSI-AHAM AC-1-2019 în 2020. Timpul de purificare se bazează pe testul efectuat la cea mai mare viteză a ventilatorului într-o cameră de 10 m².

Electrolux - Purificator de aer - WA71-305DG

Rămâi conectat și în control

Controlează și programează sarcini specifice cu aplicaţia Electrolux Wellbeing. Echipat cu senzori de particule (PM1, 2,5, 10) și compuși organici volatili totali (TVOC), modul Smart al purificatorului Well A7 reglează viteza de curăţare pe baza valorilor pe care le detectează în locuinţa ta.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux
woman on couch with mobile phone