Detalii produs

Kitul conţine un filtru Progressive și un filtru de evacuare pentru menținerea performanţei optime a aspiratorului tău Well Q.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Filtre - ESKW1

Filtre lavabile performante

Te poţi baza pe filtrarea performantă a particulelor de polen, praf și alţi alergeni din locuinţă. Ambele filtre sunt lavabile, pentru un stil de viaţă sustenabil. Spală și schimbă regulat filtrele pentru a menţine performanţa aspiratorului tău WEll Q.

Electrolux - Filtre - ESKW1

Filtru Progressive

Filtrul din două straturi captează toate particulele mai mari care pot trece de filtrarea ciclonică principală.

Electrolux - Filtre - ESKW1

Filtru evacuare

Filtrul lavabil Hygiene E10 captează până și cele mai mici particule de polen, spori de mucegai, praf, acarieni și alergeni. Purificarea aerului care iese din aspirator reduce riscul apariţiei reacţiilor alergice.

Electrolux - Filtre - ESKW1

Spală și schimbă regulat filtrele

Recomandăm să speli filtrele după fiecare a cincea golire a recipientului de praf. Filtrele își pierd din eficienţă pe măsură ce sunt folosite, astfel că îţi recomandăm să schimbi o dată pe an filtrul de evacuare și o dată la șase luni filtrul Progressive.

Opinia ta
Ajută-ne să îmbunătăţim produsele

Opinia ta ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, iar pe alţi utilizatori să se decidă ce produs se potrivește cu nevoile lor. Începe recenzia ta acordând o notă folosind stelele.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau conectează-te și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

Mulţumim pentru recenzie

Caută în căsuţa ta de e-mail mesajul de verificare.

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Filtre - EFS1W
Filtru lavabil s-filter® Allergy Plus

Filtrul lavabil Allergy Plus™ capteaza pana si cele mai fine particule, de exemplu polen, spori de mucegai, acarieni si alti alergeni. Filtrul Allergy Plus™ ajuta la reducerea reactiilor alergice.

Electrolux - Filtre - EF129
Filtru motor aspiratoare fara sac

Filtrul lavabil EF129 protejeaza motorul aspiratorului de particulele fine de praf. Pentru a mentine performanta ridicata a aspiratorului, spala filtrul regulat.

Electrolux - Filtre - EF144
Set filtre Rapido/Ergorapido

Filtre concepute special pentru aspiratoarele Ergorapido, usor de curatat si rezistente in timp.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri