Detalii produs

Elimină particulele fine de praf din locuinţă, fără să le împrăștii peste tot în aer. Periile speciale sunt delicate cu suprafețele cele mai delicate și nu lasă în urmă zgârieturi, iar designul flexibil îţi permite să aspiri chiar și locurile greu accesibile.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Filtrare optimă a prafului

Puterea aspiratorului combinată cu electricitatea statică asigură îndepărtarea prafului, cu risc minim ca acesta să ajungă înapoi în locuinţă. Ideal pentru persoanele alergice la praf.

Flexibilitate maximă

Tubul telescopic și flexibilitatea designului accesoriilor asigură o aspirare temeinică, chiar și în locurile greu accesibile sau pe lângă obiecte grele.

Fără zgârieturi pe mobilă

Plușul acestor accesorii este ideal pentru cele mai delicate suprafeţe. Flexibilitatea îţi permite să aspiri până și cele mai delicate articole din locuinţa ta: ecrane de computer, frunze de plante, bibelouri, tablouri etc.

Aspiră liniștit(ă)

Accesoriile pentru praf nu pot aspira și obiecte. Astfel că poţi curăţa liniștit(ă) bijuterii, jucării sau piese LEGO, fără riscul aspirării lor accidentale.

Huse lavabile

Husele accesoriilor sunt lavabile, iar kitul include și o husă suplimentară.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone