Detalii produs

Dotată cu functii de curățare, clătire și uscare a lavetelor de curățare, ajuta la curățarea podelelor fără efort. Stația de curățare este dedicată pentru aspiratoarele verticale cu mop PowerPro.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Tehnologia de separare a apei murdare de apa curată

Stația de curățare PowerPro are două rezervoare de apă care asigură clătirea lavetelor cu apă curată, în timp ce apa murdară este depozitată într-un rezervor separat

Funcție de curățare

Butonul stației stației de curățare pune în mișcare rotița pentru a clăti bine lavetele cu apă curată îndepărtând murdăria în doar 5 secunde.*

*5 secunde este timpul de clătire recomandat pentru a îndepărta în mod eficient murdăria și resturile menajere de pe lavetele de curățare. Pe baza testelor interne Electrolux.

Funcție de uscare

Eliberând butonul stației de curățare, funcția de uscare ajută la eliminarea excesului de apă din mopul PowerPro în doar 10 secunde* asigurând cantitatea potrivită de umiditate necesară pentru rezultate eficiente de curățare.

*10 secunde este timpul de clătire recomandat pentru a obține un nivel optim de umiditate pe lavete pentru curățarea casei. Pe baza testelor interne Electrolux.

Golește cu ușurință apa murdară

Orificiul de golire este amplasat convenabil reducând contactul cu apa murdară în momentul golirii.

Conținut

1 x Stație de curățare PowerPro

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone