Detalii produs

Combinaţia de perii și benzi de cauciuc asigură o aspirare temeinică a saltelelor și a canapelelor, reușind să elimine murdăria și praful din profunzimea tapiţeriei. Lumina UV a acestei duze speciale dezinfectează suprafeţele, eliminând bacteriile, acarienii, sporii și virusurile. Peria duzei se curăţă rapid și ușor cu ajutorul funcţiei QuickClean cu design tip „push&pull”, care îndepărtează cu ușurinţă firele de păr și fibrele textile.
Află mai mult
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Aspirare și igienizare profundă

Combinaţia de perii și benzi de cauciuc asigură o aspirare temeinică a saltelelor și a canapelelor, reușind să elimine murdăria și praful din profunzimea tapițeriei, saltelelor și a pernelor.

Funcţie tip „push&pull”

Peria duzei se curăţă rapid și ușor cu ajutorul funcţiei QuickClean cu design tip „push&pull”, care îndepărtează cu ușurinţă firele de păr și fibrele textile.

Lumină UV

Lumina UV a acestei duze speciale dezinfectează suprafeţele, eliminând bacteriile, acarienii, sporii și virușii cei mai des întâlniţi. Cu ajutorul tehnologiei UV, aspiratoarele verticale îndepărtează până la 99,9%* dintre bacterii și alergeni *Sistemul de filtrare sigilat în 5 trepte în combinaţie cu utilizarea duzei electrice cu lampă UV îndepărtează până la 99,9% particule între 0,3 µm-10 µm (micrometri) în diametre precum polen, bacterii, spori de mucegai, praf fecale și alergeni de acarieni măsuraţi conform EN 60312-1:2017. BedProPower™+ cu duză UV funcţionează cu unitatea portabilă.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone