Detalii produs

Curăță incredibil de bine, indiferent de suprafață, cu aspiratorul fără fir Animal 700. Este perfect pentru îndepărtarea părului animalelor de companie problematic și este, de asemenea, o alegere mai sustenabilă, având 60% din plasticul utilizat fiind reciclat.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71AB14UG

Design special, pentru un plus de confort

Aspiratorul nostru cu acumulatori este puternic dar și foarte ușor - doar 2.2 kg*. Cu un design ergonomic și compact, poți manevra și aspira orice suprafață, de la pardoseală la tavan.

*Greutate totală măsurată a unui aspirator complet montat cu perie PowerPro multi-surface.

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71AB14UG

Cea mai bună performanță de curățare** din categoria sa***

Bucură-te de puterea mare de aspirare, care te ajută la curățarea pardoselilor de praf, rapid și ușor.

**Bazat pe testele externe conforme cu IEC 62885-4 și IEC 62885-2, 2021, cu un rezultat calculat pentru curățarea pardoselilor în conformitate cu 5,2, 5,3 (ambele direcții), 5,4 și 5,5 (ambele direcții). ​ ***Comparat cu top trei vânzători din 17 țări europene, în intervalul de preț de la 300 la 379 EUR (Gfk 2021)

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71AB14UG

Acumulator HD, de ultimă generație

Tehnologia inovativă utilizată in producția acumulatorului nostru, inspirată de industria automobilelor electrice, generează cu 60% mai multă energie in comparatie cu acumulatorul standard. Acest lucru înseamnă o durată de viață mai mare și o autonomie crescută pentru ca tu să poți aspira mai mult timp - până la 50 de minute la o singură încărcare.****

****Teste interne asupra unității portabile la viteza minimă, în conformitate cu IEC 62885-4, cu aspiratorul vertical pornit la viteza minimă. Unitatea portabilă este scoasă, iar măsurătoarea este realizată asupra sa.​

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71AB14UG

Motor BLDC tip inverter, de mare viteză si cu fiabilitate ridicată

Îndepărtează mai mult praf, reziduuri și particule fine de fiecare dată când aspiri. Motorul nostru puternic și de lungă durată oferă rezultate incredibile pe orice suprafață.

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71AB14UG

Cu peria PetPro+ poți spune adio firelor de păr lăsate de animalele de companie

Prietenii blănoși lasă păr peste tot? Nu te îngrijora. Peria PetPro+ e special concepută pentru a aspira eficient părul animalelor de companie de pe orice saltea sau tapițerie.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone