Detalii produs

Hygienic seria 700 curăță întreaga locuință, până la cele mai mici spații sau crăpături. Descoperă un aspirator puternic și versatil care reprezintă, de asemenea, o alegere sustenabilă, 60% din plasticul utilizat fiind reciclat.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Design ușor, care ține cont de performanță

Aspiratorul vertical Hygienic Seria 700 puternic și ușor (doar 2.2 kg*) îți ușurează foarte mult munca. Cu un design ergonomic și compact, poți manevra și aspira totul, de la pardoseală la tavan.

*Greutate totală măsurată a unui aspirator complet cu peria PowerPro pentru suprafețe multiple montată.

Cea mai bună performanță de curățare** din categoria sa***

Bucură-te de puterea de aspirare și de un motor de mare viteză, care curăță pardoselile de praf, rapid și ușor.

**Bazat pe testele externe conforme cu IEC 62885-4 și IEC 62885-2, 2021, cu un rezultat calculat pentru curățarea pardoselilor în conformitate cu 5,2, 5,3 (ambele direcții), 5,4 și 5,5 (ambele direcții). ​ ***Comparat cu top trei vânzători din 17 țări europene, în intervalul de preț de la 300 la 379 EUR (Gfk 2021)

Durată de viață a bateriei extinsă, dimensiune compactă

Design compact, ergonomic și performanță ridicată. Bateria noastră nou creată asigură o autonomie și mai îndelungată pentru ca tu să poți aspira mai mult - până la 50 de minute cu o singură încărcare.****

****Teste interne asupra unității portabile la viteza minimă, în conformitate cu IEC 62885-4, cu aspiratorul vertical pornit la viteza minimă. Unitatea portabilă este scoasă, iar măsurătoarea este realizată asupra sa.​

Motor BLDC tip inverter, puternic, de mare viteză și fiabilitate ridicată

Asigură o putere de aspirare de 3 ori mai mare *, pentru o performanță superioară. Motor eficient de mare viteză oferă până la 110.000 rpm, iar mișcarea fără frecare reduce zgomotul și îmbunătățește durabilitatea.

*Pe baza testelor interne privind puterea de aspirare a unității portabile la setarea de putere maximă în conformitate cu IEC 62885-2, comparative cu aspiratorul fără fir Electrolux 500, ES52CB18OG

Bucură-te de podele și mai curate cu peria mop PowerPro

Un aspirator și mop, împreună într-un singur aspirator fără fir. Acum te poți asigura că podelele sunt igienizate cu peria mop PowerPro. Toarnă puțină apă pe lavetele rotative și descoperă puterea de aspirare perfectă.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.