Detalii produs

Hygienic seria 700 curăță întreaga locuință, până la cele mai mici spații sau crăpături. Descoperă un aspirator puternic și versatil care reprezintă, de asemenea, o alegere sustenabilă, 60% din plasticul utilizat fiind reciclat.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71HB14UV

Design ușor, care ține cont de performanță

Aspiratorul vertical Hygienic Seria 700 puternic și ușor (doar 2.2 kg*) îți ușurează foarte mult munca. Cu un design ergonomic și compact, poți manevra și aspira totul, de la pardoseală la tavan.

*Greutate totală măsurată a unui aspirator complet cu peria PowerPro pentru suprafețe multiple montată.

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71HB14UV

Cea mai bună performanță de curățare** din categoria sa***

Bucură-te de puterea de aspirare și de un motor de mare viteză, care curăță pardoselile de praf, rapid și ușor.

**Bazat pe testele externe conforme cu IEC 62885-4 și IEC 62885-2, 2021, cu un rezultat calculat pentru curățarea pardoselilor în conformitate cu 5,2, 5,3 (ambele direcții), 5,4 și 5,5 (ambele direcții). ​ ***Comparat cu top trei vânzători din 17 țări europene, în intervalul de preț de la 300 la 379 EUR (Gfk 2021)

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71HB14UV

Durată de viață a bateriei extinsă, dimensiune compactă

Design compact, ergonomic și performanță ridicată. Bateria noastră nou creată asigură o autonomie și mai îndelungată pentru ca tu să poți aspira mai mult - până la 50 de minute cu o singură încărcare.****

****Teste interne asupra unității portabile la viteza minimă, în conformitate cu IEC 62885-4, cu aspiratorul vertical pornit la viteza minimă. Unitatea portabilă este scoasă, iar măsurătoarea este realizată asupra sa.​

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71HB14UV

Sistemul de filtrare în 5 straturi captează până la 99,9% din particule*****

Sistemul nostru de filtrare în 5 straturi captează până la 99,9% din microparticulele de praf cu dimensiuni între 0,3 și 10 micrometri*****, pentru a-ți asigura o casă mereu curată.

*****Elimină până la 99,9% din microparticulele de praf de 0.3-10 µm, pe baza testelor interne în conformitate cu EN60312-1:2017.​​

Electrolux - Aspirator vertical fără fir - EP71HB14UV

Cu peria BedProPower™UV+ ai un pat mai igienizat

Poate îndepărta praful fin și particulele de dimensiuni mici de până la -1,0<µm*- de dimensiuni similare polenului, bacteriilor și acarienilor, pentru paturi și canapele mai curate și igienizate.>

****** Pe baza testului intern conform metodei interne de testare pentru nivelul A2 de captare a prafului, efectuat pe unitatea portabilă cu peria BedProPowerTM+ cu lumină UV.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

 

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • A păstra evidența tuturor garanțiilor tale
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone