Detalii produs

Descoperă un aspirator puternic și versatil, conceput pentru stilul actual de viaţă. Poţi aspira temeinic întreaga locuinţă dintr-o singură încărcare a acumulatorului sau elimina rapid murdăria ocazională, indiferent de suprafaţa de aspirare.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

De 6 ori* mai puternic

Motorul de mare viteză oferă o putere de aspirare de 6 ori* mai mare, pentru o curăţare temeinică.

*Pe baza testelor interne privind puterea de aspirare a unităţii de mână, în conformitate cu IEC 62885-2, comparativ cu modelul anterior EER75STM.

Aspiră întreaga locuință dintr-o singură încărcare**

Astfel încât să ai suficient timp să aspiri peste tot.

**Conform testelor interne rezultă o durată de utilizare de până la 35 de minute pe treapta minimă, folosind peria electrică rotativă, ceea ce echivalează cu o suprafaţă calculată de până la 75 m2.

Peria motorizată BedProPower™ pentru o aspirare temeinică a tapiţeriei

Prin combinaţia de peri și benzi de cauciuc, această perie specializată asigură aspirarea temeinică, în profunzime, a saltelei sau a canapelei tale.

Quick Release - unitatea portabilă se desprinde la atingerea unui buton

Funcţia Quick Release face manipularea aspiratorului mai ușoară. Cu o singură atingere a unui buton poţi detașa cu ușurinţă unitatea portabilă, folosind o singură mână.

Mod automat pentru o aspirare mai eficientă

Fie că vorbim despre podele dure sau covoare, modul Automat adaptează puterea de aspirare la tipul de suprafaţă, pentru o aspirare eficientă.