Detalii produs

Aspiratorul cu sac din Seria 500 este cel mai compact aspirator al nostru de până acum și cu o performanță excelentă de aspirare a prafului. Peria AllFloor trece cu ușurință de la pardoseli dure la covor, iar accesoriile sunt depozitate în corpul aspiratorului, la îndemână în caz de nevoie.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

Eliminare impresionantă a prafului. La fiecare trecere

Eficient și ușor de utilizat, acest aspirator face curățenia o joacă de copii. Datorită noii perii AllFloor și a puterii mare de aspirare, poți elimina praful și murdăria de pe pardoseli dure și covoare fără efort. În plus, poți schimba modul periei cu piciorul, fără să te mai apleci.

Ușor de manevrat pentru curățare non-stop

Acest aspirator ergonomic îți permite să aspiri suprafețe de până la 72 de metri pătrați fără să fie nevoie să-i schimbi priza electrică. Datorită tubului telescopic, roților mari și razei de curățare de 8,5 metri, te poți deplasa cu ușurință în mai multe spații și poți curăța fără întrerupere.

O casă mult mai curată

Sistemul de filtrare HEPA foarte performant reține acarieni și până la 99,99%* din particulele de praf fin de până la 1 micron, pentru un aer mai curat în casa ta.

*Pe baza testelor interne de filtrare a microparticulelor de praf cu dimensiuni între 0,3-10 microni conform standardului IEC62885-2:2021, 5.14 utilizând particule de nisip/praf standard.

Este ușor de depozitat iar accesoriile sunt depozitate în corpul lui

Curățenia se face fără probleme cu acest aspirator ușor de utilizat. Dimensiunile sale compacte permit depozitarea chiar și în spații foarte mici, iar cu accesoriile depozitate în corpul aspiratorului veți avea tot ce vă trebuie la îndemână.

O alegere mai responsabilă față de mediu

Aspiratorul din Seria 500 și peria principală sunt fabricate cu până la 37% plastic reciclat*.

„*Nu include accesorii suplimentare​ *Precizare legală suplimentară pentru Franța - Aspirator, inclusiv toate accesoriile, fabricat cu până la 19% materiale reciclate din greutatea totală, compuse din plastic reciclat”

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone