Detalii produs

Aspiratorul cu sac Clean 600 combină modul automat pentru pardoseli de pe perie cu o accesibilitate intuitivă pentru performanță fără compromisuri și mai puține întreruperi.
* Imaginile și clipurile video sunt cu titlu de prezentare și pot diferi de caracteristicile produsului respectiv. Pentru mai multe informaţii, verifică Fișa tehnică de mai jos (format PDF).

Beneficii

*Pe baza testelor interne conform IEC 60312-1

Designul periei Dust Magnet Silent asigură o putere mare de aspirare a prafului fin, pentru ca tu să poți aspira complet praful din crăpături*

*Pe baza testelor interne conform IEC 60312-1

Curățarea devine ușoară. Cu ajutorul pedalei de control.

Acum poți curăța cu ușurință cu ajutorul pedalei de control. Reglează derulatorul cablului, butonul pornit/oprit și nivelul de putere fără a folosi mâinile.

O casă mai curată

Sistemul de filtrare HEPA este capabil să filtreze până la 99,99%* din particulele mici de 0,3 microni, dimensiunea prafului fin, a acarienilor și a alergenilor, pentru a oferi un aer mai curat.

*Pe baza testelor externe de filtrare a microparticulelor de praf cu dimensiuni cuprinse între 0,3 și 10 microni conform standardului EN 60312-1 utilizând particule de nisip/praf standard.

Performant, sustenabil și fabricat din până la 50% plastic reciclat

50% din plasticul folosit la fabricarea aspiratorului este reciclat, iar broșurile tipărite sunt realizate din hârtie reciclată. Sustenabilitate și performanță adevărată, fără compromisuri.

Curățare ușoară, fără bătăi de cap, cu ajutorul roților moi

Cu roțile moi poți manevra aspiratorul fără efort pe diferite tipuri de pardoseli. Cablul lung de 12 metri face trecerea de la o cameră la alta foarte ușoară.

Accesorii recomandate

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Ai deja acest produs?

Înregistrează-ți produsele în MyElectrolux și găsește tot ceea ce ai nevoie într-un singur loc.

  • Asistenţă și suport cât mai ușor
  • Acces ușor la manuale și ghiduri de utilizare
  • Oferte speciale și reduceri
Alătură-te MyElectrolux Asistenţă online
woman on couch with mobile phone