Detalii produs

2 lame profesionale din cauciuc natural, pentru curatare perfecta in orice directie. Lungime XL: 29 cm. Usor de inlocuit. Compatibile cu gama de aspiratoare WELL S7.

Scrie o recenzie

Salut! Spune-ne părerea ta despre acest produs.

Scrie o recenzie ca utilizator anonim mai jos sau și scrie o recenzie

{{ props.errorNickname }}

Acesta va fi afișat alături de recenzia ta. Te rugăm să nu-ţi folosești numele complet. În caz contrar, recenzia nu va fi publicată.

Adresa ta de e-mail este necesară pentru a valida recenzia

{{ props.errorEmoji }}

Cele mai folositoare recenzii sunt axate pe calitea, design-ul și valoarea aparatului electrocasnic. Dacă dorești să lași un comentariu referitor la service, livrare sau instalare, te rugăm să contactezi Call Center-ul Electrolux. Aceste recenzii sunt moderate înainte de a fi publicate pe acest site. Pentru mai multe informaţii referitoare la acest lucru, te rugăm să citești Ghidul de scriere recenzii.

Trebuie să fii de acord cu termenii și condiţiile

bucatarie

Alte produse

Electrolux - Lame cauciuc - EBRS01
Lame mici cauciuc WELLS7

2 lame profesionale din cauciuc natural, pentru curatare perfecta in orice directie. Lungime lame: 17 cm. Usor de inlocuit. Compatibile cu aspiratoarele WELL S7.

Electrolux - Lame cauciuc - EBTR01
Lame XL din cauciuc gresie/sticla WELLS7

2 lame profesionale din cauciuc natural, de 29 cm latime, special concepute pentru curatarea faiantei. Usor de inlocuit. Compatibile cu aspiratoarele din gama WELL S7.

Asistenţă

Descrie pe scurt problema, pune o întrebare sau spune-ne ce tip de produs deţii.

Deţii acest produs?

Înregistrează produsul pentru o experienţă optimizată sau pentru a avea la îndemână asistenţa necesară sau accesoriile relevante la link-urile de mai jos.

Înregistrare produse Asistenţă online
plaja cu stanca si valuri